Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Arcania: Upadek Setarrif

<< < (2/3) > >>

Yeed:
Zdecydowanie to najzwyklejsza próba odcinania kuponów. Jednak w sytuacji, w której jest obecnie JoWood, to jedyną sensowną opcją jest wypuszczenie tego DLC za jakieś drobniaki jak wspomina Insentor. Generalnie sytuacja finansowa sprawiła, że zrezygnowano  wydania pudełkowego na rzecz DLC, a ostatecznie zawieszono cały projekt na kołku. Nie rozpaczam z tego powodu, bo niczego odkrywczego w dodatku byśmy nie zobaczyli. Choć fabuła jak zawsze mnie ciekawi. W końcu to nadal bezpośrednia kontynuacja fabularna sagi :)

Sajan:
Jestem ciekaw, czy to kiedykolwiek wyjdzie.Powiem krótko - jeśli wyjdzie, to zagram, jeśli nie - to nie będę za bardzo rozpaczał, choć lokacje wyglądają fajnie.

lechita:
Zmiany były zapowiedziane durze . Między innymi kowalstwo i alchemia jak w "Gothic" . No i teleporty miały działać normalnie , a nie jak w podstawce od -do Widziałem zdjęcie że w magazynie leżały pudełka z grą , ale 100% to pewny nie jestem . Rozpaczał też specjalnie nie będę za tym dodatkiem , aczkolwiek miło by było jakoś to wszystko zakończyć  ;)

Gordian Morii:
http://tawerna-gothic.pl/ - trzeci news

Kamo44:
Dla mnie gothic skonczył się na Zmierzchu Bogów ponieważ w każdej części począwszy od G2 jest nawiązanie do poprzedniej części  i grafika jest spoko a w Arcanii Już jest dla mnie za bardzo bajkowa tam nawet myrtana wygląda inaczej Niepodoba mi się Arcania  Niestety

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej