Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Partie polityczne
Anv:
Osobiście także nigdy nie przepadałem za żadną z obecnych na fali partii. Zawsze wolałem znaleźć alternatywę, lecz taką której program wydawałby mi się odopowiednio sensowny i mi odpowiadający. Nigdy nie lubiłem PiSu choć, wolałem nawet ich niż PO. Może dlatego, że gdy oni są u władzy to czuje się jakby "matuszka Rosja" znów była naszym okupantem.. Jednak od dłuższego czasu bacznie przyglądam się poczynaniom JKM i szczerze chciałbym aby WiP odniosło sukces. Ich program także bym z lekka zmienił, mimo tego jest on dla mnie najbardziej zgodny z własnymi przekonaniami.
Co do wpadek tego typu, to każdy popełnia błędy, ale jednak nie mam zaufania do chłopa, którego drugie imię kojarzy mi się z kobietą... Lechu pomimo ogromu, żenujących porażek to umiał się postawić, może dlatego że czuję się patriotą miałem do niego mimo wszystko szacunek.
Isentor:
--- Cytat: Nikolai w 23 Kwiecień 2011, 20:57:27 ---Oj młody człowieku. Co innego znajomość ortografii, a co innego władanie państwem. Nie patrz na politykę przez pryzmat czyiś małych błędów. Nie widzisz wówczas tych największych, skoro "jesteś" za PO i dla Ciebie porażką tej partii była pisownia prezydenta, a nie sposób w jaki dotychczas rządzą. <facepalm>
--- Koniec cytatu ---
Popatrz przez pryzmaty złodziejstwa i sprzedaży majątku rodaków.
Elrond Ñoldor:
:/ No ja właśnie tak na nich patrzę. Dorzuciłbym jeszcze kundlenie się przed Brukselą i Moskwą.
Ponurak:
Szczerze mówiąc to spełnię swój obywatelski obowiązek wrzucając do urny pustą kartę, co oznacza, że nikt nie spełnia moich wymagań. Jakby tak zrobiła choć połowa obywateli, którym nie pasują programy partii politycznych i nie idą na wybory to by dało to coś do myślenia tym patałachom...
Mogul:
I tak by sie o tym nikt nie dowiedzial-.-
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej