Tawerna Gothic > Serwis

ÂŻyczenia z okazji ÂŚwiąt i Nowego Roku

<< < (3/4) > >>

Crisis:
Ja także chciałbym złożyć serdeczne życzenia wszystkim użytkownikom tego portalu. ÂŻyczę wszystkim Wesołych ÂŚwiąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku.
Teraz jeden jedyny taki wierszyk, który mówi wszystko co chcę wszystkim życzyć :P

Mnóstwa prezentów pod zieloną choinką,
pyszności na wigilijnym stole,
wspaniałej rodzinnej atmosfery
wypełnionej melodią staropolskich kolęd,
a także wystrzałowego, bąbelkowego Sylwestra
i spełnienia marzeń w Nowym Roku życzy... Crisis

To chyba wystarczy ;] Nie będę wymieniał po kolei: Zdrowia, Szczęścia, Pomyślności, dużo prezentów itd.
Ja życzę wszystkim Wesołych i udanych świąt, przy świątecznym stole życzę wam radosnych rodzinnych rozmów i przede wszystkim życzę wam świąt wartych zapamiętania :]
Oczywiście życzę wam również Szczęśliwego Nowego Roku, udanego startu i dobrej popijawy (ale z umiarem :P )

Wesołych ÂŚwiąt! :P

Pozdrawiam

DODO:
Nigdy nie byłem zbyt dobry w pisaniu tego typu rzeczy, więc powiem jedynie tak  

Zdrowia, szczęścia, pomyślności, mnóstwo kasy i miłości. Pięknych i wesołych świąt,

W dniu Bożego Narodzenia;
Dziś składamy ci życzenia,
Aby raźniej w duszy było,
Aby ci się dłużej żyło,
Aby szczęścia i radości,
Pomyślności i miłości
Z życia nigdy nie ubyło,
Aby ci się lepiej żyło.
W życiu bez smutku i cierpienia,

A jeśli chodzi o życie w necie to tak:

ÂŻyczę wam abyście nie mieli warnów, byście cieszyli się postowaniem.

Happy Christmas and New Year
send
DODO

Riddle.:
Po pierwsze chciałbym powiedzieć, że była mowa by wierszyków nie pisać  

Po drugie chciałbym życzyć Wam - kulturalnym, nie-spamującym, miłym i tolerancyjnym( takie małe aluzje do niektórych osób z mojej strony   ) wszystkiego tego, co było napisane przez moich poprzedników z tym wyjątkiem, że pomnożone przez dwa  Oby te wszystkie życzenia spełniły się i sprawiały iż patrząc na nie, można było poczuć "magię świąt"(text oczywiście zaczerpnięty z reklamy co raczej nie mówi dobrze o osobie która użyła go w tym poście, ani chyba o samej reklamie...). ÂŻycze wszystkim Bardzo Szczęsliwego Nowego Roku.

Z wyrazami szacunku...

Boba Fett:
A oto obrazek, nad którym kiedyś pracowałem, ale dokończyłem akurat dziś, by dać go tutaj z okazji świąt.  

Najwyżej podam sam link.

Isentor:
Cóż nigdy nie byłem dobry w składaniu życzeń z tego też powodu nie wymyślę nic oryginalnego poza kilkoma zdankami...

Przede wszystkim życzę wszystkiego najlepszego aktywnym użytkownikom forum a w szczególności tym bardzo aktywnym, którzy zwiększają poziom forum. Jeśli chodzi o serwis to nie za bardzo wypada życzyć sobie coś samemu ale niech moderatorzy sprawują się lepiej w przyszłym roku, nie że bym narzekał na ich obecną prace ale zawsze może być lepiej. To chyba tyle jak wspominałem nie jestem w tym dobry więc jeśli ktoś poczuł niedosyt proszony jest o przeczytanie życzeń w pierwszym poście.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej