Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Skrzynie

<< < (10/14) > >>

Merdarion:
Uśpiłem ich i wtedy opróżniłem skrzynię. A tak w ogóle to jak się wyrzuca przedmioty z ekwipunku?

Robben:
Ech... znaczy się je wyrzuca - ale do schowków, a więc do skrzyń, kufrów i do wszystkiego, co można coś włożyć. Tak normalnie się ich nieda wyrzucić.

Mantos:
Roben, nie da się włożyć itemów albo złota do skrzyni

stefan666:

--- Cytuj ---Roben, nie da się włożyć itemów albo złota do skrzyni
--- Koniec cytatu ---

No z tym się nie zgodzę jasne, że da się włożyć itemy do skrzyń ja zawsze tak robie i jakoś mogę... więc nie rozumiem o co chodzi, a co do wyrzucania rzeczy (tak jak w g1, g2, g2nk) to się nie da tylko można schować tak jak napisał Roben

Pozdrawiam

Barancza:
Tu chodzi o to ze gdy otworzymy pierwsza skrzynie to znajdujemy pierwszy przedmiot z listy, skrzyn nie musimy otwierac pokolei. np jesli pierwsza otworzymy skrzynie oznaczona na liscie np numerkiem 40 to znajdujemy w niej pierwsza rzecz z listy.

ja mam problem ze znalezieniem skrzyni numer 12 na tej liscie;/;/ prosze o pomoc. wszystkie inne skrzynie w Myrtanie otworzylem tylko tej 12 nie moge znalesc;/;/

aha i mam jeszcze jedno pytanko: czy w dalszej czesci gry beda potrzebnmi Ci magowie wody?? bo musze ich zabic zeby zdobyc reputacje u assasynow zeby wejsc do Ishtar

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej