Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Skrzynie
YanCo:
Varant
24: Na północny wschód od świątyni Al-Shedim przy 4 ograch ( miejsce to wyraźnie widać - jest na wzgórzu, z dużą szubienicą )
Mam problem z odnalezieniem tej skrzyni.moglibyście mi opisać drogę do tej skrzyni lub podać screena?To jest właśnie ostatnia skrzynia która mi została do odnalezienia i do tego gniew Innosa.
Mantos:
Idź drogą z Al-Shedim na północ, na pewno zauważysz
..::Diego::..:
--- Cytat: Respev w 08 Maj 2007, 22:49:54 ---Nie rozumiesz. Ta lista jest dobra. Po prostu, jeśli chcesz zdobyć przykładowo Gniew Innosa, będziesz musiał otworzyć 48 skrzyń, gdzie w tej ostatniej będzie się znajdował upragniony oręż.
--- Koniec cytatu ---
Kto mi powie gdzie jest Gniew Innosa w Varancie, Myrtanie ?? A może w Nordmarze ??
Grison:
--- Cytuj ---Kto mi powie gdzie jest Gniew Innosa w Varancie, Myrtanie ? A może w Nordmarze ?
--- Koniec cytatu ---
Przecież zacytowana przez ciebie wypowiedź wszystko wyjaśnia. Aby zdobyć Gniew Innosa musisz otworzyć wszystkie 48 skrzyń. Dopiero w ostatniej będzie upragniona broń.
Merdarion:
Mam problem ze skrzynią nr 17. Pisze, że jest w północnym namiocie orków oblężenia Vengardu. Tylko gdzie jest ten namiot, wewnątrz bariery widziałem tylko 2 puste namioty, a na zewnątrz chyba w ogóle nie ma orkowych namiotów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej