Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

grac inna postacia

(1/2) > >>

bezimieny :D:
siema
Czy ktos z was probowal grac od poczatku do konca inna postacia?
Mam na mysli przywolanie face helpera i w cielenie sie w wybrana postac
Jesli tak to czy byly jakies bledy, bugi lub inne podobne rzeczy ktore uniemozliwajaja ukenczenie gry
Z gory dzieki!

Gordian Morii:

--- Cytat: bezimieny :D w 17 Luty 2011, 15:51:26 ---siema
Jesli tak to czy byly jakies bledy, bugi lub inne podobne rzeczy ktore uniemozliwajaja ukenczenie gry
Z gory dzieki!

--- Koniec cytatu ---

A co to jest za problem? To, że bohater ma inną gębę niż nadali mu twórcy nie znaczyć będzie nic. Jeśli za pomocą kodów staniesz się całkowicie innym NPC to po prostu nikt z tobą nie będzie rozmawiał i święto.

bezimieny :D:
widze ze nie probowales tego zrobic.
rozmawiac da sie ze wszystkimi masz glos bezia
pytanie jak widac jest do osob ktore probowal w ten sposob troche pokombinowac

Gordian Morii:
Widzę, że nie przeczytałeś tego co napisałem ja. Jeśli kodami wcielisz się w postać Kruka, to nie przejdziesz nim gry, bo nikt z tobą nie będzie gadał. Jeśli zmienisz tylko bezimiennemu gębę w fh to nic się nie stanie i po prostu bezimienny będzie miał inną twarz.

Isentor:

--- Cytat: Gordian w 17 Luty 2011, 16:28:08 ---Widzę, że nie przeczytałeś tego co napisałem ja. Jeśli kodami wcielisz się w postać Kruka, to nie przejdziesz nim gry, bo nikt z tobą nie będzie gadał. Jeśli zmienisz tylko bezimiennemu gębę w fh to nic się nie stanie i po prostu bezimienny będzie miał inną twarz.

--- Koniec cytatu ---
Za pomocą tego kodu przywołujesz nową postać, którą konfigurujesz od podstaw. Ma on status bohatera, nie jest zwykłym NPC.

--- Cytat: bezimieny :D w 17 Luty 2011, 15:51:26 ---siema
Z gory dzieki!

--- Koniec cytatu ---
Da się grać ale z tego co pamiętam występują drobne bugi typu postać nie może spać, lub używać niektórych przedmiotów. Nie powinieneś mieć jednak problemów z przejściem gry. W razie czego wszystko można rozwiązać za pomocą konsoli.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej