Tereny Valfden > Dział Wypraw
Tajemnice Starożytnych - Ostatnia Krew
Elrond Ñoldor:
- A na chuj mi jakieś kielichy i sztućce - warknął wampir. Wolał złoto. Całe majtanie się z tym wszystkim metalem do złotnika tylko nadwyrężyło by jako cenny czas. Chcąc nie chcą zaczął zagarniać do znalezionego worka wszystko co znalazł i się świeciło. Jednak zamiast łapać wszystko niczym krasnolud, który przez całe swoje życie nie pił nic lepszego jak podłe cienkie piwo i podgryzał udka szczurów, skupił się na dokładnym przeszukiwaniu skarbca, zaglądając w każdy kąt, szufladę czy kredens. Miał tylko nadzieję że Aragorn sypnie również złotem.
Zabieram:
30x widelców
10x talerzyki
10x kieliszki
Anette Du'Monteau:
-Ja wezmę choć dwa kielichy aby mieć jak ugościć ludzi w mym domu. Resztę dóbr przekazuje dla Bractwa. - odpowiedział kapitan przy podziale łupu.
2x Kielichy
Mogul:
podziwianie pieknej natury, szybka akcja pod oslona nocy, dobra walka, spotkanie milych ogierkow, pelne kieszenie sztuccow i do tego dziewcze nie bojace sie wampira...
-chyba nic lepszego juz nas nie spotka. kiedy wracamy?
Patty:
Obserwowałam z małym uśmieszkiem, jak drużyna rzuciła się grabić skarbiec. Sama zbliżyłam się i wybrałam sobie dwa, złote kielichy. Uznałam, że skoro żadną szlachcianką nie jestem, nie mam obowiązku jadać na złotej zastawie... Ale puchary zabrać można, zawsze kogoś ugoszczę.
Zabieram:
2x kielich
Anette Du'Monteau:
Wyprawa zakończona!
Ocian
26x widelców
9x talerzyki
6x kieliszki
służka
(łącznie 360 szt. Złota)
Gordian
25 x sztućców
10 x talerzy
7 x kielichów
(łącznie 350 szt. Złota)
Zeleris
25 x sztućców
10 x talerzy
8 x kielichów (razem z tym z kaplicy)
służka
(łącznie 350 szt. Złota)
Nikolai
30x widelców
10x talerzyki
10x kieliszki(łącznie 400 szt. Złota)
Zeyfar
2x Kielichy(200 szt. Złota)
200 szt. Złota
Patty
2x kielich(200szt. Złota)
200 szt. Złota
Istedd
400szt. Złota, służka
Lees
400szt. Złota, służka
Domenic
100szt. Złota
Diomedes
400 szt. Złota, służka
Gunses
400 szt. Złota
Ravix
200 szt. Złota
Aragorn
300 szt. Złota
Anvarunis
400 szt. Złota + służka
Aerandir
400 szt. Złota
Wampiry Numeronu: 3000szt. Złota
Gildia Magów: 2500szt. Złota
Krucze Bractwo: 3500szt. Złota
-W imię Kruczego Bractwa i dowództwa zapraszam wszystkich uczestników wyprawy na bankiet w naszej siedzibie! - zakrzyknął Zeyfar.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej