Strefa moddingu gier Gothic > Ukończone modyfikacje
Mod ÂŚwiąteczny PL
TOOL:
Wszystkim użytkownikom tegoż forum Gothic.gram.pl życze miłych, wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku. W prezencie, spolszczony w jeden dzień przez mnie oraz Dziqa Mod ÂŚwiąteczny.
Download:
--- Kod: ---http://www.sendspace.pl/file/ax2Cj7b8/
--- Koniec kodu ---
Lub:
--- Kod: ---http://rapidshare.com/files/68477751/Mod_Swiateczny.rar
--- Koniec kodu ---
ÂŻycze miłej gry Nie trzeba niemieckiej wersji.
Arkhan:
Fajnie by było, jakby jeszcze działał -.-
Komunikat mi wyskakuje kiedy ładuje sie menu gry ...
--- Cytuj ---U:PAR: Dat-File is not compatible (classoffser changed)
! Please reparse !
--- Koniec cytatu ---
Co mam zrobić by działało?
Dziqu:
Upewnij się, że masz zainstalowany Gothic 2 wraz z dodatkiem Noc Kruka oraz Gothic Starter w wersji 2.6. Mod powinien zadziałać u każdego, kto posiada to, co wymieniłem.
Wystarczy potem uruchomić wspomniany Gothic Starter, wybrać tam "Mod swiateczny" i Load game bądź Spiel starten w zależności od wersji startera. Odznacz też wszystkie pola po prawej stronie.
Arthas:
Cóż, właśnie skończyłem grać w moda i mogę co nieco o nim powiedzieć.
"Mod ÂŚwiąteczny" to bardzo króciutka modyfikacja do Gothic II. Wcielamy się w nim w pewną postać, która została osadzona w czymś w rodzaju więzienia. Podczas rozgrywki możemy spotkać samego Bezimiennego, którego również skazano na wiezienie, możemy się od niego dowiedzieć kilku ciekawych rzeczy, wypytać go np. o Smoki, a nawet dać mu "cukierka". W modyfikacji występują jeszcze 3 inne postacie - Kimis, Kowal i Strażnik Miejski. Mod dodaje nowe przedmioty, takie jak: cukierki, ciasto, naleśnik i pilnik.
Co prawda, mod nie jest długi, ale można w niego zagrać. Mi osobiście średnio przypadł do gustu.
Dark Lee:
Dlaczego strona mi nie działa wyskakuje mi jakiś głupi komunikat - Zainteresowanych współpracą przy tworzeniu tej strony lub posiadających inną ofertę współpracy prosimy o kontakt.
Co mam zrobić napiszcie?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej