Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Problem z Nagurem

<< < (2/4) > >>

Elrond Ñoldor:
Bo Kacu na pewno najpierw dołączył do magów, a później chciał do gildii złodziei. Jakby najpierw poszedł do złodziei a później do magów to nie było by problemu.

Attylla możliwe że jest w którymś domku za sklepem Halvara. Wydaje mi się że może stać obok tej kobiety która może nam ugotować zupę. Po prostu przejdź się wzdłuż muru od sklepu rybnego w stronę Ignaza. Znajdziesz.

Wydaję mi się że nie ma takiego kodu.

Hussar:
Obawiam się, że cały wątek z gildią złodziei należy rozpocząć (wydając lub nie przestępców) zanim przystąpi się do którejkolwiek z gildii. Będąc w gildiach można pracować dla złodziei, ale możliwość dostania się do kanałów jest chyba tylko na początku.

Kucu:

--- Cytat: Gordian w 08 Styczeń 2011, 23:10:54 ---Jak Kardif Ci nie powie niczego to i Attyli nie znajdziesz. Normalnie to stoi za straganem Halvora. Idziesz od Halvora w kierunku muru, skręcasz w lewo i tam na placyku obok babki co chce ci gotować zupę masz Attyle

--- Koniec cytatu ---

Tak ja to dobrze wiem, gram nie pierwszy raz w G2 :)

--- Cytat: Nikolai w 08 Styczeń 2011, 23:12:54 ---Bo Kacu na pewno najpierw dołączył do magów, a później chciał do gildii złodziei. Jakby najpierw poszedł do złodziei a później do magów to nie było by problemu.

Attylla możliwe że jest w którymś domku za sklepem Halvara. Wydaje mi się że może stać obok tej kobiety która może nam ugotować zupę. Po prostu przejdź się wzdłuż muru od sklepu rybnego w stronę Ignaza. Znajdziesz.

Wydaję mi się że nie ma takiego kodu.
--- Koniec cytatu ---

Tak masz racje najpierw dołączyłem do nowicjuszy i to był błąd. A Atylli chyba nigdzie już nie znajde, no cóż nic nie mogę zrobić.

Dzięki za rady :)

Gordian Morii:
Poszukaj kodu na Attylę i ściąg go sobie kodem. ÂŁadnie zabij i weź klucz. Innej możliwości nie ma.

Isentor:
Kody na klucze:

--- Kod: ---insert ItKe_ThiefGuildKey_MIS
--- Koniec kodu ---

--- Kod: ---insert ItKe_ThiefGuildKey_Hotel_MIS
--- Koniec kodu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej