Tereny Valfden > Dział Wypraw

Tajemnice Starożytnych IV - Klucz ÂŻycia

<< < (5/90) > >>

Hagnar Wildschwein:
//Rzecz jasna no offence. Odsyłam do historii mojej postaci i charakterystyki rasy jeśli macie zastrzeżenia do reakcji Domenica aep Zirgina na te słowa. Informacje o Kruczym Bractwie też nie zawadzą.

-Na pogardę musisz sobie zasłużyć skurwysynu bez ciepła i dechu!- Domenic splunął i położył dłoń na trzonie swego młota, który zwisał u pasa.
-Jak śmiesz plugawe kurwy i obelgi słać, kiedym ci ja, i kompanii część starsza?! Ileś żyć odebrał, a ile ocalić dał radę! Szanuję twą rasę przez wzgląd na jej członków walecznych i też na moją kumoterię i wiela dni w podróży z panem Cadacusem! Tyś dla mnie niegodzien mianem wampira się określać...- wyrzucił krwiste słowa krasnolud, a oczy mu zapłonęły.
-I w rzyci do kurwy jej mam, żeś młody! Ucz się, bo cie kiedyś czyjeś staliwo nauczy, a możesz wtedy już łba nie podnieść...

Eric:
- Trzymajże nerwy na wodzy krasnoludzie. Kiedyś Twój nieprzemyślany gniew może okazać się dla Ciebie zgubny...

Hagmar:
-Domenic dobrze prawi psia mać. A Ty młokosie uważaj bo młody wąpierz niewiele więcej wart od kundla! Tfu! Rzekł siarczyście spluwając na bruk.

Eric:
- Ale mimo to powinien trzymać nerwy na wodzy. Gniew potrafi zaćmić zdrowy rozsądek, nieprawdaż?

Mogul:
Chłopak wyprostował się dumnie.
-Honor powinien być najważniejszą cechą wszystkiego co chodzi i myśli. Też będę miał szacunek tylko do niektórych jednostek. Wiadomo że zawsze na początek idzie stereotyp. I u ludzi nie ma się czemu dziwić. Sam byłem kiedyś śmieciem który... zresztą to nie ważne. Liczy się tu i teraz. Jednak nie patrz na wampirów jakby byli identyczni do mnie. Czasami moje zachowanie może przeczyć mojej naturze. Chyba to dzieje przez to że mam zaledwie 16 lat a i wampirem jestem około 1,5 miesiąca. Moi inni towarzysze są lepszymi przykładami. Bardzo ich szanuję... - powiedział to z wielkim szacunkiem i uznaniem. - jednak cieszę się kim jestem. Domenicu... Jak słyszysz powiedziałem że nigdy nie uznam innych ras ale mogę uznać jednostki. Miej to na uwadze... Gniewem nic nie wskuracie. Jedynie zgodna rozmowa. Jak mam mieć inne zdanie o Was skoro atakujecie już na starcie?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej