Tereny Valfden > Dział Wypraw

Tajemnice Starożytnych III- Klucz Śmierci i Księga Potępionych.

<< < (4/32) > >>

Mogul:
-Wiesz co nas tam może czekać? Ee w ogóle gdzie idziemy.
Spytał się podekscytowany chłopak. Nie oczekując odpowiedzi zaczął zadawać kolejne pytania:
-Po co idziemy. Ile będziemy jeszcze czekać.

Rakbar Nasard:
Przez chwile mogłoby się zdawać, że na twarzy Ikraaza pojawił się uśmiech.
- Przeceniasz swe zdolności i możliwości. Pamiętaj, mając krótkie nogi nie można zrobić odpowiednio dalekiego skoku. – Dodał nieco głośniej – Długo będziemy czekać na tę osobe?

Patty:
Obserwowałam całe zajście, poznając na własne oczy, co to znaczy konflikt interesów. Postanowiłam się jednak nie mieszać, wszakże to dyskusja wyżej ode mnie urodzonych. Pozdrowiłam zatem uprzejmie nowo przybyłych, odpowiednio do ich tytułu.

Gunses:
- Groźby nie są również mile widziane - rzekł nonszalancko Wampir - Poza tym tworzymy obecnie grupę, zalecam więc podsunięcie wszystkich nieporozumień w niepamięć. Zwłaszcza w obecności dam. - Gunses spojrzał przez maskę na Patty.

Hagmar:
-Jeżeli za piętnaście minut Peanut się nie stawi, ruszamy i wtedy Was wtajemniczę. Waż słowa morra. Ostatnie trzy słowa skierowane były do Meba. Gdyby nie jego gruby pancerz...
-Wybaczcie, ja po prostu nie trawię tego antymagicznego pierdo...gadania znaczy się ani waszej ideologi.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej