Tereny Valfden > Dział Wypraw

Tajemnice Starożytnych III- Klucz Śmierci i Księga Potępionych.

<< < (24/32) > >>

Mogul:
-Naprawdę wybaczcie mą arogancję. Musimy współpracować więc będę uważał na słowa. Młody, jeszcze nie doświadczony...
Uśmiechnął się przyjacielsko. Było to trochę wymuszone lecz chłopak umie się dostosować do sytuacji. Tutaj sytuacja wymaga zgrania co przez kłótnie nie będzie możliwe...

Hagmar:
Aragorn porównywał mapę Zgromadzenia z swoją, zaznaczony był na niej ten sam punkt co na mapie elfa.
-Zaznaczony jest na niej ich główny obóz, o tutaj. Elf wskazał żółty punkt na mapie.
-Gordianie, dasz radę nas teleportować pod grobowiec?

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9342860d3454da9c.html

Gordian Morii:
-Tyle osób i jeszcze ten oddział? Musiałbym rozbić to na kilka grup a i Mebo ma przy sobie czerwoną rudę a to stwarza ryzyko, że może się to nie udać. Dlatego najlepiej będzie jechać konno. To nie tak daleko stąd a kawałek na północ jest trakt więc będzie szybko.

Hagmar:
-Bez oddziału miałem na myśli, ale niech będzie. W drogę sprawdźmy grobowiec.

Anette Du'Monteau:
-Ruszmy się, więc panowie! - zakrzyknąłem, po chwili usłyszałem małe chrząknięcie. - ...tak, przepraszam...i panie, wybacz Patty. Teraz już z czystym sumieniem wdrapałem się na grzbiet konia i usiadłem spokojnie. Być może w końcu trafimy na coś konkretnego. Na tę myśl od razu zrobiło mi się wesoło.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej