Strefa pomocy > Arcania: Gothic 4 oraz Upadek Setarrif

Proste pytanie - prosta odpowiedź

<< < (2/3) > >>

Aharo:
Ja i bez cheatów dam radę trollowi ;) Wystarczy trochę pomyśleć no i najlepiej iść w moc błyskawicy. Porażasz bijesz odskakujesz i tak w kółko ;)

Adaś:

--- Cytat: Aharo w 29 Lipiec 2011, 19:01:11 ---Ja i bez cheatów dam radę trollowi ;) Wystarczy trochę pomyśleć no i najlepiej iść w moc błyskawicy. Porażasz bijesz odskakujesz i tak w kółko ;)

--- Koniec cytatu ---
dasz rade ;) ale mi chodzi o to że je przyzywałem bo w grze sa tylko 2 w 1 a w 2 chyba 5

Elrond Ñoldor:
Ale wy pieprzycie. A jest taki fajny ponad dwustustronicowy topic zwany "Offtop"...

Mam pytanie.

Jak wygląda "czarownie" w Arcanii? Potrzeba jakiś run? Wiem że są trzy paski różnych szkół czarów. Nie potrzeba do nich znaleźć jakiegoś artefaktu czy czegoś podobnego?

Rikka Malkain:
Niczego  takiego nie potrzeba, ale oprócz tych trzech głównych czarów, które można ulepszać są jeszcze runy.
Jak zdobędziesz jakąś runę, po prostu zakładasz ją na ten paseczek na dole i używasz, zanim użyjesz drugi raz musisz poczekać aż się naładuje. Niektóre wywołują małe trzęsienie ziemi, a inne sprawiają, że bardzo szybko biegasz (przez krótki czas) .

Aharo:
Jeśli się nie mylę, są jeszcze zwoje o których nie wspomniałeś. A co do ścieżki rozwoju to najlepiej iść w jeden czar. Szkoda, że tylko trzy główne czary są. Zwalili to.

adamus - to jest dział do gothica 4, a nie 1 czy 2. ...?...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej