Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Skargi i pomyłki
Isentor:
--- Cytat: Evening Antarii w 27 Luty 2017, 18:08:53 ---Isu... Pracuje nad tym :/ nad fabułą. Ja w przeciwieństwie do funa nie dostałam konkretnych wskazówek bo on po prostu zniknął i nie wchodził na tg... I chyba po wojnie jak nie ma demonów to jego ewentualne pomysły i tak nie miałyby racji bytu
--- Koniec cytatu ---
Ok, czyli pracujesz nad fabułą, aby mięli co robić między awansem. Czy nadal istnieją wyprawy stricte pod awans? W sensie już chcesz kogoś awansować i go wtedy na taki wątek wysyłasz, musi coś tam odbębnić a przy okazji ma wstęp do fabuły na daną rangę?
Evening Antarii:
--- Cytat: Isentor w 27 Luty 2017, 23:15:16 ---Ok, czyli pracujesz nad fabułą, aby mięli co robić między awansem. Czy nadal istnieją wyprawy stricte pod awans? W sensie już chcesz kogoś awansować i go wtedy na taki wątek wysyłasz, musi coś tam odbębnić a przy okazji ma wstęp do fabuły na daną rangę?
--- Koniec cytatu ---
Są wyprawy na awans
Isentor:
--- Cytat: Evening Antarii w 28 Luty 2017, 08:52:53 ---Są wyprawy na awans
--- Koniec cytatu ---
Panowie to w czym problem? Poprawcie mnie jeśli się mylę ale typowe i rozbudowane, fabularne wyprawy o awans miał Pakt, teraz mają tylko Kruki i Bractwo.
Silion aep Mor:
Kruki nie mają żadnych wypraw o awans :(
Isentor:
--- Cytat: Silion aep Mor w 28 Luty 2017, 09:31:23 ---Kruki nie mają żadnych wypraw o awans :(
--- Koniec cytatu ---
Czyli Bractwo to aktualnie jedyna organizacja, która ma gotowy wątek fabularny pod każdy awans a Wy narzekacie, że oni dostają szybkie awansie? Wiecie co? Oni przynajmniej muszą te wyprawy zaliczyć, u Was tego nie ma. Więc jakby nie patrzeć nadal trzeba zrobić u nich więcej, aby awansować niż w innych org.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej