Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Skargi i pomyłki
Melkior Tacticus:
--- Cytat: Gunses Cadacus w 19 Lipiec 2016, 19:57:22 ---II Wojna ÂŚwiatowa nie trwała miesiąc :P
--- Koniec cytatu ---
Ale w tydzień działo się więcej niż tutaj przez miesiąc <facepalm>
Silion aep Mor:
Grożenie graczom i zabijanie ich też nie wywołuje nic dobrego :P
Isentor:
--- Cytat: Melkior Tacticus w 19 Lipiec 2016, 19:56:13 ---[member=1]Isentor[/member]
Piszę w imieniu swoim i reszty graczy (zbyt leniwych lub bojących się zwrócić Ci uwagę...) Zadam jedno proste pytanie. Czy ten wątek wojny musi się tak ciągnąć? Nie uwierzę że masz tak mało czasu iż nie możesz poświęcić 5 minut na napisanie czegokolwiek. Bo nieraz widzę jak na steamie grasz w np. EU IV. Nie jest problemem z alt-tabować grę i odpisać... Gracze mają dość, gdyby to ktokolwiek inny prowadził questy odpisując raz na tydzień to dostałby karę/upomnienie. Tak więc... mamy dość tego lekceważącego podejścia i chcemy by to się skończyło jak najszybciej. Bo wieje nudą.
Gracze.
--- Koniec cytatu ---
Naprawdę? Zamiast mnie rozliczać weź się lepiej do roboty w Izbie Lordów, bo nikt tam nie pracuje od ponad miesiąca. Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Nie bądź już tak mały i zawistny. Jeszcze trochę i znikniesz. :D Co mi tam, wytłumaczę się. Ostatnia gra na Steam: 10 Lipca - klik. Poza tym nie powinno cię interesować, kto i jak długo gra na moim koncie Steam. Weź się lepiej do roboty, której nie wykonujesz! Przez ostatnie dwa tygodnie byłem na urlopie. Odpoczywałem od pracy i takich płaczków jak Ty. Pisałem Guciowi na Facebooku, kiedy będę i byłem.
--- Cytat: Silion aep Mor w 19 Lipiec 2016, 20:02:28 ---Grożenie graczom i zabijanie ich też nie wywołuje nic dobrego :P
--- Koniec cytatu ---
Spokojnie, jesteś następny. To się nie zmieniło, nie martw się. ;)
Melkior Tacticus:
--- Cytat: Isentor w 20 Lipiec 2016, 14:21:14 --- Jeszcze trochę i znikniesz. :D
--- Koniec cytatu ---
IP zawsze idzie zmienić
--- Cytat: Isentor w 20 Lipiec 2016, 14:21:14 --- Przez ostatnie dwa tygodnie byłem na urlopie. Odpoczywałem od pracy i takich płaczków jak Ty. Pisałem Guciowi na Facebooku, kiedy będę i byłem.
--- Koniec cytatu ---
Gunses to nie wszyscy gracze. Zacytuje Themo: "Wszyscy gracze są na moich wyprawach to im nie powiem jak wyjeżdżam na wakacje" ~Isu 2016 <lol> <lol>
--- Cytat: Isentor w 20 Lipiec 2016, 14:21:14 ---Naprawdę? Zamiast mnie rozliczać weź się lepiej do roboty w Izbie Lordów, bo nikt tam nie pracuje od ponad miesiąca.
--- Koniec cytatu ---
No, sam mam robić? Przedstawiłem projekt, zero odzewu od tygodnia. Sam nie ogarniasz a pierdzielisz aby dosrać.
Isentor:
--- Cytat: Melkior Tacticus w 20 Lipiec 2016, 19:20:42 ---Gunses to nie wszyscy gracze. Zacytuje Themo: "Wszyscy gracze są na moich wyprawach to im nie powiem jak wyjeżdżam na wakacje" ~Isu 2016 <lol> <lol>
--- Koniec cytatu ---
6 dni nikt nie odpowiadał w wyprawie z bitwą. Kontaktowałem się z Guciem i na grupie Tawerny na FB i na samym FB. Jak ktoś chce to zapyta, pogada ze mną na chacie. Jak ktoś woli siedzieć i narzekać, że mnie nie ma i olaboga co poczniemy to trudno. Jak się jest nieporadnym to takie są później efekty. ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej