Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Skargi i pomyłki

<< < (74/90) > >>

Melkior Tacticus:
Rozumiem że moje opisy są tragiczne, ale to raptowne rozerwanie mnie na wyprawie uznaję za po prostu wredne i chamskie ze strony prowadzącego. Zrobione na siłę w myśl zasady "wkurzył mnie to zabije". Mam opisywać ataki smoka który nie wiem czy potrafi pluć lodem, ziać parą wodną czy co. O braku statystyk wrogich okrętów tym bardziej nic nie mówię.

Isentor:

--- Cytat: Melkior Tacticus w 29 Czerwiec 2016, 19:16:14 ---Rozumiem że moje opisy są tragiczne, ale to raptowne rozerwanie mnie na wyprawie uznaję za po prostu wredne i chamskie ze strony prowadzącego. Zrobione na siłę w myśl zasady "wkurzył mnie to zabije". Mam opisywać ataki smoka który nie wiem czy potrafi pluć lodem, ziać parą wodną czy co. O braku statystyk wrogich okrętów tym bardziej nic nie mówię.

--- Koniec cytatu ---
Bo mieliście to wygrać. Wrogie statki rozpadają się od salwy kul. Niestety robisz wszystko, aby przegrać. Po prostu ci na to pozwoliłem Przegrałeś tak jak chciałeś. Zaś co do twojej śmierci otrzymałem na to zgodę od Mistrza Gry. <aniol>

Nie mam statystyk smoka. Ty go sprowadziłeś. W dodatku za cienie wypytywałem Gucia i pomoc w tej sprawie. Mam za ciebie jeszcze nim posty pisać? Nie wierzę. Po prostu nie wierzę, że ty tak na poważnie. <lol>

Dragosani:
<aniol>

Melkior Tacticus:
Oczywiście... tylko że jak podałem właściwe ustawienie floty to zostałem zrugany. Tak, ten pierwszy obrazek wstawiony przez ciebie był zły. Bo flota miał a stać BURTÂĄ do wroga. W linii. No ale nic, teraz szukajcie nowego podskarbiego i kogoś do izby.

Isentor:

--- Cytat: Melkior Tacticus w 29 Czerwiec 2016, 19:25:15 ---Oczywiście... tylko że jak podałem właściwe ustawienie floty to zostałem zrugany. Tak, ten pierwszy obrazek wstawiony przez ciebie był zły. Bo flota miał a stać BURTÂĄ do wroga. W linii. No ale nic, teraz szukajcie nowego podskarbiego i kogoś do izby.

--- Koniec cytatu ---
Dobrze. Myślę, że to dobre wieści dla graczy. Zaś co do samej wyprawy. Puknij się w łeb. Ale tak porządnie. Jak raz nie pomoże proponuje walić do zaczerwienienia. Jak ja jestem szczęśliwy, że nie muszę się już użerać z takim betonem. :) Przeczytaj sobie rozkazy dowódcy w wyprawie. Napisałeś swój post po tym jak on wydał o ustawieniu, ja wrzuciłem to ustawienie po czym dowódca wydał nowe rozkazy o ustawieniu. Powróciłeś więc wydarzeniami do czegoś co było 3 posty wcześniej i upierasz się z tym, że tak aktualnie jest w momencie, kiedy bitwa trwa już w najlepsze.  <lol> Czułem, że dobrze będę się bawił na tej wojnie. Jest wybornie. :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej