Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Skargi i pomyłki
Devristus Morii:
--- Cytat: Elrond Ñoldor w 04 Marzec 2015, 11:00:09 ---Tylko szkoda że wszyscy muszą cierpieć za jedną osobę.
--- Koniec cytatu ---
Czy ja wiem czy to jest cierpienie? Teraz przynajmniej na wyprawach sie skupiasz i zastanawiasz sie co napisac.
Mogul:
--- Cytat: Devristus Morii w 04 Marzec 2015, 11:29:11 ---Czy ja wiem czy to jest cierpienie? Teraz przynajmniej na wyprawach sie skupiasz i zastanawiasz sie co napisac.
--- Koniec cytatu ---
ÂŁatewa, ale to jest odbieranie swobody graczom. Nie wiem o co poszło, ale takie blokowanie nie jest ok i w porządku, szczególnie że czasem popełnisz błąd nie związany i chcesz go poprawić. A w sytuacji, gdzie owszem, napisałem coś i zastanowiłem się nad tym dopiero później co jest złego? Przecież mam prawo do błędu, a jak widzę, że MG nie ma, to poprawiam póki czas nim przeczytał.
Rodred:
Przez tą blokadę tworzy się spam poprawek i dopowiedzeń.
Stisla:
A jest możliwość wprowadzenia edycji tymczasowej, dajmy na to 15 minut? Tyle w zasadzie powinno wystarczyć, może nawet być pięć minut.
Ja zazwyczaj poprawiałem tylko "jakość" posta, w tym sensie, że zapominałem o kurysywie, etc.
Lithan le Ellander:
--- Cytat: Devristus Morii w 04 Marzec 2015, 11:29:11 ---Czy ja wiem czy to jest cierpienie? Teraz przynajmniej na wyprawach sie skupiasz i zastanawiasz sie co napisac.
--- Koniec cytatu ---
To nie moja wina, że się nie skupiałeś wcześniej i nie zastanawiałeś się co pisać.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej