Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Skargi i pomyłki

<< < (60/90) > >>

Gordian Morii:

--- Cytat: Elrond Ñoldor w 28 Luty 2015, 21:06:07 ---Czekamy na odpowiedź Isa dotyczącą twojej nauki.

--- Koniec cytatu ---

Jakiej odpowiedzi Isa? :P Przecież prośba o naukę jest napisana poprawnie. Gracz posiada środki i talenty. Więc powinna być ona zaakceptowana od razu. Ja osobiście nie zauważam żadnej podstawy do jakiegokolwiek pytania o cokolwiek Isa. :P
Więc zaakceptujcie a nie grajcie z graczem w chuja Panowie :P Bo taczki mamy w składziku.

Isentor:

--- Cytat: Gordian Morii w 28 Luty 2015, 21:20:46 ---Jakiej odpowiedzi Isa? :P Przecież prośba o naukę jest napisana poprawnie. Gracz posiada środki i talenty. Więc powinna być ona zaakceptowana od razu. Ja osobiście nie zauważam żadnej podstawy do jakiegokolwiek pytania o cokolwiek Isa. :P
Więc zaakceptujcie a nie grajcie z graczem w chuja Panowie :P Bo taczki mamy w składziku.

--- Koniec cytatu ---
Dokładnie. W razie wątpliwości jak mnie nie ma pytajcie Edzia, on jest przecież Kanclerzem i moim zastępcą w świetle prawa. ;)

Progan:
Skarżę się na brak możliwości edytowania postów. Nie dopisałem 'ktoś' w zadaniu i teraz wychodzi na to, że las odezwał się do Nudy 'sz kurwa'. ;|

Devristus Morii:

--- Cytat: Progan w 03 Marzec 2015, 18:50:08 ---Skarżę się na brak możliwości edytowania postów. Nie dopisałem 'ktoś' w zadaniu i teraz wychodzi na to, że las odezwał się do Nudy 'sz kurwa'. ;|

--- Koniec cytatu ---

Tak to jest jak się wpada od czasu do czasu i się nie wie.

Lithan le Ellander:

--- Cytat: Devristus Morii w 03 Marzec 2015, 18:55:10 ---Tak to jest jak się wpada od czasu do czasu i się nie wie.

--- Koniec cytatu ---
Tak to jest jak się edytuje post 20 minut przed postem Isa.  <ignorant>

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej