Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Skargi i pomyłki

<< < (58/90) > >>

Hagmar:
I tera będzie na mnie... napisałem że jak ci źle to pisz.  :P

Mogul:
Edziu przypomnij sobie wyprawę do Anvokaartu Gunsesa. Tam spotkaliśmy stwory bez statystyk, gdzie Isentor przez to zrobił wielki szum. Także pomijając kwestię tego, że to było coś na zasadzie iluzji w tym przypadku, to nie masz racji.

Stisla:
Jest na to prosta metoda panowie. Choć ubolewam nad utraconą nogą kolegi Mourtuna, to ja zanim cokolwiek bym zrobił zapytałbym czy czasem statystyki przeciwnika nie powinny się były pojawić...
Dopiero dalej kontynuowałbym wyprawę jakbym lub gdybym uzyskał na to odpowiedź.

Isentor:

--- Cytat: Stisla w 27 Luty 2015, 13:49:30 ---Jest na to prosta metoda panowie. Choć ubolewam nad utraconą nogą kolegi Mourtuna, to ja zanim cokolwiek bym zrobił zapytałbym czy czasem statystyki przeciwnika nie powinny się były pojawić...
Dopiero dalej kontynuowałbym wyprawę jakbym lub gdybym uzyskał na to odpowiedź.

--- Koniec cytatu ---
Nie przeczytałeś wyprawy i błędnie opierasz się na wnioskach przedstawionych powyżej. Gracz nie stracił nogi, ponieważ nie walczył z przeciwnikiem opierając się na systemie mechaniki gry. Stracił przytomność i wszystko odbyło się za sprawą wizji. Dlatego nie było konieczności dodawania z mojej strony statystyk bestii i dlatego jego zarzut był podstawiony zbyt wcześnie, ponieważ nie poczekał do zakończenia wątku, gdzie wszystko się wyjaśniło.

Mourtun:

--- Cytat: Isentor w 27 Luty 2015, 17:54:42 ---Nie przeczytałeś wyprawy i błędnie opierasz się na wnioskach przedstawionych powyżej. Gracz nie stracił nogi, ponieważ nie walczył z przeciwnikiem opierając się na systemie mechaniki gry. Stracił przytomność i wszystko odbyło się za sprawą wizji. Dlatego nie było konieczności dodawania z mojej strony statystyk bestii i dlatego jego zarzut był podstawiony zbyt wcześnie, ponieważ nie poczekał do zakończenia wątku, gdzie wszystko się wyjaśniło.

--- Koniec cytatu ---
Tak, bylo minelo, nie ma co drazyc tematu :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej