Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Skargi i pomyłki

<< < (55/90) > >>

Mogul:

--- Cytat: Aragorn Tacticus w 04 Luty 2015, 17:02:17 ---Yep, tak jest. Szkoda że tylko nieliczni to widzą.

--- Koniec cytatu ---

Tyle, że Ty Aragorn totalnie przegiąłeś w sprawie tych roślinek i nie ma co tutaj tego komentować. Jakim cudem w 2 czy 3 godziny wyszło Tobie ponad 100 sztuk roślin?

Hagmar:

--- Cytat: Mogul w 04 Luty 2015, 17:06:37 ---
Tyle, że Ty Aragorn totalnie przegiąłeś w sprawie tych roślinek i nie ma co tutaj tego komentować. Jakim cudem w 2 czy 3 godziny wyszło Tobie ponad 100 sztuk roślin?

--- Koniec cytatu ---
Nie mówiłem o roślinach. Jest wiele innych przypadków. TAK POMYLIÂŁEM SIÊ Z ROÂŚLINAMI I TYLKO DO TEGO SIÊ PRZYZNAJE. A niech ktoś wpierw sprecyzuje zasady zbierania roślin a potem gada o łamaniu zasad  <facepalm> <ignorant>

Devristus Morii:

--- Cytat: Isentor w 04 Luty 2015, 17:03:07 ---Rakbar wystarczająco podsumował Twoje poczynania w tej sprawie. Szereg wypraw na pozyskanie składników, by przeprowadzić ostatecznie rytuał niezbędny do awansu jak najbardziej można uważać za jedną z wielu wypraw na jego drodze. Robisz dokładnie to o czym wspomniał już Rakbar. Wyciągasz pytanie z kontekstu. Pytałeś czy ta konkretna wyprawa to wyprawa na awans, napisałem, że nie - owszem. Bo to nie była wyprawa na awans, takie są po wykonaniu szeregu pomniejszych wypraw, które również składają się na efekt końcowy. Tak więc nie była to wyprawa, w której awansujesz ale bez niej nie będziesz miał okazji przystąpić do tej z awansem. Logiczne?<ignorant>
Tyle w temacie, który z mojej strony uważam za zakończony.

--- Koniec cytatu ---

Rakbar nie jest tu jakimś guru, ale może jakbyś uważnie przeczytał wyżej to byś zobaczy, że przyznaje się do tych błędów. Jedynie czego chce od Ciebie to przywrócenia mojego ciała do stanu pierwotnego zgodnie z działaniem trucizn.

Isentor:

--- Cytat: Devristus Morii w 04 Luty 2015, 17:13:36 ---Jedynie czego chce od Ciebie to przywrócenia mojego ciała do stanu pierwotnego zgodnie z działaniem trucizn.

--- Koniec cytatu ---
Nie zrozumiałem tego. Jak mam przywrócić Twoje ciało, skoro go nie ma i co mają do tego trucizny?

Anette Du'Monteau:
Devowi chodzi o to że działanie twojej trucizny jest niezgodne z zasadami ich działania na wiki

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej