Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Skargi i pomyłki

<< < (40/90) > >>

Hagmar:

--- Cytuj ---po tym jak zostałeś zbanowany za oszukiwanie współgraczy, wpisywanie sobie statystyk i przedmiotów z nieba oraz kradzieże,
--- Koniec cytatu ---
<facepalm> Nic nie kradłem, nikogo nie oszukiwałem i nic nie wpisywałem. Nie wiem co tam za pierdoły sobie tworzysz... bana dostałem za plagiat nic więcej. I niby coś Ci zawdzięczam? Jedno wielkie gówno Gris :) Nic więcej. Oterio wziąłem bo nikt inny nie chciał, taka jest prawda... A ostatnio praktycznie tylko ja robie duże wyprawy i robie co jestem w stanie dla Marantu. Prawda drodzy współgracze?

Malavon:
Większe wyprawy jak do tej pory prowadziłeś tylko Ty i Gunses. Można by czasem tylko ponarzekać na brak rozbudowanych opisów miejsc ale ważne że co się działo

Grison:

--- Cytat: Garir w 02 Październik 2012, 17:08:07 ---<facepalm> Nic nie kradłem, nikogo nie oszukiwałem i nic nie wpisywałem. Nie wiem co tam za pierdoły sobie tworzysz...
--- Koniec cytatu ---
Owszem. Byłeś karany przez straż za wypisywanie sobie przedmiotów w ekwipunku, których nie zdobyłeś. Było to nazywane kradzieżą. Co ciekawsze nie byłeś wtedy już takim pierwszym lepszym noobem i powinieneś znać zasady gry. Chyba pasowałoby poszperać w archiwum o ile takowe jeszcze istnieje. Fabularnie zaś zostałeś uśmiercony za knowania na rzecz dosłownie wszystkich. ;p Potem każdy patrzyła na ciebie jako na potencjalnego zdrajcę. Pamiętam jak głosowaliśmy z Belą, Samugiem, momem i (tfu!) zhaikiem za tym, czy cię przyjąć, czy nie, kiedy powróciłeś kiedyś w "glorii i chwale". ÂŁaskawie cię przyjęliśmy. Zgadnij czyj głos zadecydował? Ale któż by się starymi dziejami przejmował...

--- Cytat: Garir w 02 Październik 2012, 17:08:07 ---bana dostałem za plagiat nic więcej.
--- Koniec cytatu ---
Dobrze. Plagiat więc.

--- Cytat: Garir w 02 Październik 2012, 17:08:07 ---Oterio wziąłem bo nikt inny nie chciał, taka jest prawda...
--- Koniec cytatu ---

Po moim odejściu... Całkiem możliwe. Co z tego zrobiłeś? ;p

--- Cytat: Garir w 02 Październik 2012, 17:08:07 ---A ostatnio praktycznie tylko ja robie duże wyprawy i robie co jestem w stanie dla Marantu. Prawda drodzy współgracze?
--- Koniec cytatu ---

A więc całkiem sporo pracy w twoich rękach... Mało czasu... Jak go znajdujesz pomiędzy TG, a własną grą do której rzekomo namawiałeś, nie dalej jak w wakacje, Mantosa, słowami: "u mnie jest fajnie i co najważniejsze nie ma Isa" ? :/

Hagmar:

--- Cytat: Grison w 02 Październik 2012, 17:25:41 ---
Dobrze. Plagiat więc.

Po moim odejściu... Całkiem możliwe. Co z tego zrobiłeś? ;p

A więc całkiem sporo pracy w twoich rękach... Mało czasu... Jak go znajdujesz pomiędzy TG, a własną grą do której rzekomo namawiałeś, nie dalej jak w wakacje, Mantosa, słowami: "u mnie jest fajnie i co najważniejsze nie ma Isa" ? :/

--- Koniec cytatu ---
Nie prowadzę już swojej gry, a cytat jest wyrwany z kontekstu... no ale tak proponowałem. Co to ma do tego? Z Oterio było różnie, nie moja bajka to była... Możemy tak się kłócić latami.....

--- Cytuj ---Pamiętam jak głosowaliśmy z Belą, Samugiem, momem i (tfu!) zhaikiem za tym, czy cię przyjąć, czy nie, kiedy powróciłeś kiedyś w "glorii i chwale". ÂŁaskawie cię przyjęliśmy. Zgadnij czyj głos zadecydował?
--- Koniec cytatu ---
Rozwiń

Grison:

--- Cytat: Garir w 02 Październik 2012, 17:40:30 ---Nie prowadzę już swojej gry, a cytat jest wyrwany z kontekstu... no ale tak proponowałem. Co to ma do tego? Z Oterio było różnie, nie moja bajka to była... Możemy tak się kłócić latami.....

--- Koniec cytatu ---
Nie kłócę się i nie zamierzam. Po prostu szlag może trafić jak przychodzisz i pytasz "co my takiego zrobiliśmy dla Marantu, bo ty nie kojarzysz". Tak jak napisałem... Graliśmy sporo. Dużo intensywniej i nie raz dłużej niż ci, którzy teraz dopieprzają się do naszych bonusów, które tak naprawdę bonusami nie są, tylko zamienionymi skillami. o.O Prowadziliśmy organizacje, udzielaliśmy się jak mogliśmy, organizowaliśmy masę wypraw i zadań. Byłem MG nie krócej chyba, niż ty po mnie. A warto zaznaczyć, że wtedy nie był to spacer po malinowym polu, tylko użeranie się z Iskową absencją, chorym umysłem canisa i ciągłymi zmianami, za którymi chyba nikt nie nadążał. Swoje żale w tej kwestii już wylewałem podczas walki z Isentorem o swoje skille, parę miesięcy temu. Wywaliłem post na stronę i o ile pamiętam ty się z tym zgodziłeś. Tak więc jak mam rozumieć twoje teraźniejsze pytanie "co my takiego zrobiliśmy? o.O

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej