Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Skargi i pomyłki
Mogul:
Jaaaa cie. Koza, wydajesz się trolem, który pakuje się tam, gdzie ktoś ma jakieś ale i zaczynasz dopowiadać swoje. -.-
To fakt, długo zwlekają z tą wyprawą, ale daj na wstrzymanie. Nie wiesz ile co kto robi i takie teksty to na prawdę sobie możesz.
Elrond Ñoldor:
To ja składam skargę, bo już mi się grać odechciewa. Czekam na naukę. Nauczyciel ma czas by odpisywać w innych tematach. Tylko nie w tym. Rozumiem że nauka może trochę trwać. Teoria, praktyka itp. Ale wówczas po prostu coś się dzieje, a nie nauczyciel i uczeń gapią się na siebie bez słowa prawie tydzień...
Dev chciał odejść. Dyskutowaliśmy kto będzie władać, to wyskoczył, że woli jednak zostać dla dobra Gildii. Aha. Fajnie...
Devristus Morii:
--- Cytat: Elrond w 30 Kwiecień 2012, 12:28:14 ---To ja składam skargę, bo już mi się grać odechciewa. Czekam na naukę. Nauczyciel ma czas by odpisywać w innych tematach. Tylko nie w tym. Rozumiem że nauka może trochę trwać. Teoria, praktyka itp. Ale wówczas po prostu coś się dzieje, a nie nauczyciel i uczeń gapią się na siebie bez słowa prawie tydzień...
Dev chciał odejść. Dyskutowaliśmy kto będzie władać, to wyskoczył, że woli jednak zostać dla dobra Gildii. Aha. Fajnie...
--- Koniec cytatu ---
Po prostu czasami przeczytam temat i jestem w trakcie odpisywania na niego, ale nie fortunnie muszę wyjść z domu i wyłączam laptopa. Następnie przychodzę do domu i nie pamiętam co miałem zrobić, a odpisuję w aktualnych sprawach. To niczego nie usprawiedliwia, więc to moja wina za to, że czekałeś tak długo na odpowiedź.
Gunses:
O! I to jest konstruktywne załatwienie sprawy. Wytłumaczenie co zaszło i zapewnienie o tym, że było to niechcące. Bierzcie przykład z Devka, a nie uciekajcie ze stanowisk bo coś nie wyszło
Devristus Morii:
--- Cytat: Gunses w 30 Kwiecień 2012, 15:17:53 ---O! I to jest konstruktywne załatwienie sprawy. Wytłumaczenie co zaszło i zapewnienie o tym, że było to niechcące. Bierzcie przykład z Devka, a nie uciekajcie ze stanowisk bo coś nie wyszło
--- Koniec cytatu ---
Czy ja wiem czy powinni brać ze mnie przykład. W ostatnim czasie miałem naprawdę mało czasu dla TG i odpisywałem tylko jak miałem czas, dlatego rozumiem czemu Elrond złożył skargę. Teraz zbliża się maj zajęcia się kończą albo skończyły, więc będzie czas na wszystko. Chociaż nie wiem, bo chcę pozaliczać wszystko w zerówkach i pójść do roboty na czarno. Jednakże zobaczymy
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej