Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Skargi i pomyłki
Julian:
Proszę wysłać Pani Stefani z działu kadr zaświadczenie E124 "O przydzielaniu talentów", uiścić opłatę w wysokości 10 zł i czekać na pozytywne rozpatrzenie pańskiej prośby.
Anette Du'Monteau:
Też mam życie i zwykle oceniam wyprawy te krótsze. Na dłuższe nie zawsze mam czas. Aż tak ci brak talentów że narzekasz? -.-
Adaś:
Nie nie narzekam. Tylko Zey zauważ ile cię o to już proszę? Dobry miesiąc i nie mów mi że nawet 20 minut nie miałeś na przeczytanie, chociaż połowy. Ja rozumiem że masz własne życie, ja też mam swoje. Tylko zauważ że od miesiąca co jakiś czas się przypominałem z tym, więc w sumie się nie dziw że już skargę złożyłem.
Anette Du'Monteau:
Jak mówiłem w wolnej chwili wolę sobie te krótsze ocenić. Nie zawsze też jak jestem mam ochotę czytać to wszystko. Czasem zwyczajnie wejdę żeby zobaczyć co się dzieje i odpisać na jakimś zadaniu. A jak mam czasem kolejny raz czytać o zarzynaniu bandytów to coś mnie po prostu bierze...
Adaś:
Słuchaj ja Ciebie nie poganiam "Ale już mi te wyprawę oceń". Mnie chodzi tylko o to żeby pamiętać o tym. Sam zauważyłeś że jak ostatnio pisałem w tej sprawie z przypomnieniem do ciebie to już nawet o tym nie pamiętałeś. Więc widzisz dlaczego w końcu się tu upomniałem. Tylko proszę pamiętaj o tym, żeby przy dłuższej chwili to ocenić!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej