Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Kilka zadań
Robben:
A nie lepiej uruchomić kamerę za pomocą CTRL+INSERT i wtedy sprawdzić? Tylko wcześniej trzeba aktywować kody w g3ini.
--- Cytat: Boba Fett w 24 Październik 2010, 19:15:07 ---a) Póki co zbieram kosztowności, szkatułki i inne błyskotki. Czy warto? Tj. czy gdzieś można je komuś sprzedać po lepszej cenie? Czy też WSZYSCY odkupią je za te marne grosze?
b) To samo tyczy się bryłek złota. Sprzedać od razu, czy zbierać je i sprzedać je konkretniej osobie?
--- Koniec cytatu ---
Sprzedać. Każdy płaci tak samo. Ale bryłki złota chyba potrzebne są do kucia mieczy, choć nie jestem pewien.
Boba Fett:
--- Cytuj ---A nie lepiej uruchomić kamerę za pomocą CTRL+INSERT i wtedy sprawdzić? Tylko wcześniej trzeba aktywować kody w g3ini.
--- Koniec cytatu ---
Opisz jak to zrobić, bo czary obszarowe nie zdały egzaminu.
--- Cytuj ---2. Szkatułka Basira
W solucja pisze, że znajdę ją wśród zniszczonych wozów. Jeśli są to te wozy koło obozowiska najemników, to nie wiem czemu, ale nie mogę nic tam znaleźć (tak samo przy rozwalonych wozach niedaleko leśnych gońców). Może źle szukam? Gdzie ona dokładnie jest?
--- Koniec cytatu ---
Szkatułkę mogłem oddać już Basirowi. Co najlepsze, nie przypominam sobie, bym koło tych ,,wraków" cokolwiek takiego znalazł.
--- Cytuj ---a) Póki co zbieram kosztowności, szkatułki i inne błyskotki. Czy warto? Tj. czy gdzieś można je komuś sprzedać po lepszej cenie? Czy też WSZYSCY odkupią je za te marne grosze?
--- Koniec cytatu ---
A jednak. Buntownik w Okarze (Shawn?) daje lepsze ceny.
Robben:
Normalnie w pliku g3.ini zmieniasz TestMode=false na TestMode=true i w trakcie gry naciskasz CTRL+INSERT.
PS - A ile tych wilków zabiłeś?
--- Cytat: Boba Fett w 25 Październik 2010, 02:04:26 ---A jednak. Buntownik w Okarze (Shawn?) daje lepsze ceny.
--- Koniec cytatu ---
Tak? O tym nie wiedziałem.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej