Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Pomoc związana z grą

<< < (616/665) > >>

Isentor:

--- Cytat: Dragosani w 24 Sierpień 2016, 19:42:00 ---Poza tym od czasu wojny nikt tam nie pisał i tak, więc teoretycznie nikt nie olewa obowiązków. Chyba, że jakiegoś posta nie zauważyłem :/

--- Koniec cytatu ---
Powiedz graczowi, żeby nie pisał bo NPC nie żyją. Mów, że gracze nie piszą postów więc wszystko ok. <fajka> ÂŚmiechłem. :D

Mohamed Khaled:
Edziu, dzięki wielkie :D

Dragosani:

--- Cytat: Isentor w 24 Sierpień 2016, 22:37:08 ---Powiedz graczowi, żeby nie pisał bo NPC nie żyją. Mów, że gracze nie piszą postów więc wszystko ok. <fajka> ÂŚmiechłem. :D

--- Koniec cytatu ---

A czy ja mu zabroniłem tam pisać? :P

Marduk Draven:
Czy miecz i tarcze można podpiąć do końskich juk? Geralt na przykład tak nosił swój srebrny miecz, gdy go nie używał.

Mirzak aep Rothgar:
Ja mam pytanie, chcę grać ale... mam fabularny problem.  Zdążyłem zapoznać się historią uniwersum by wiedzieć że Valfden istnieje dość czasu by móc się tu urodzić. Wojna też się skończyła więc wstęp do gry macie nieco a nawet mocno nieaktualny. No więc, czy ja po zapisaniu się, mogę sobie w historii postaci stwierdzić że jestem krasnoludem urodzonym tu, na wyspie? To by miało więcej sensu niż wyjazd z niemal nietknętego wojną Torgonu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej