Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Pomoc związana z grą
Isentor:
--- Cytat: Lithan le Ellander w 17 Sierpień 2016, 20:23:32 ---http://marantwiki.tawerna-gothic.pl/index.php/Kroniki_historii_Marantu
Chciałbym się dowiedzieć, co przyświecało zmianom w historii? Większość fabuły Lithana opiera się na tym, że osobnik ten ma ponad 30 tysięcy lat. Przedłużał życie dzięki magii i eliksirom. Teraz uciekło kilka tysięcy lat, bo zmieniły się daty. Kiedyś jak się liczyło to wampiry w 3 tysiącleciu I ery, druga era miała około 26 tysięcy lat, więc wychodziły te 30. Teraz wychodzi 19. Mam przyjmować, że zawsze było tak jak teraz jest i nie zważać na to co pisałem kiedyś?
Gunses może mieć podobne komplikacje, bo w większości fabuły o Ankorvaacie, Piątej ÂŚwiątyni i Krwawym Krysztale, wspomniane są 30 tysięcy lat.
--- Koniec cytatu ---
Masz okazję dopasować fabułę do sensowniejszej chronologii czasu bez aż tak absurdalnych liczb jak 30 tysięcy. ;)
Gunses:
1. 19 tysięcy to też dla takiego Janusza nieśmiertelności jak Kacper dość niepojęta liczba :P
2. Owszem, bo w końcu nie jest tak że pojawiły się wampiry i już wojny nieśmiertelnych xD
Isentor:
--- Cytat: Gunses Cadacus w 17 Sierpień 2016, 20:50:02 ---1. 19 tysięcy to też dla takiego Janusza nieśmiertelności jak Kacper dość niepojęta liczba :P
2. Owszem, bo w końcu nie jest tak że pojawiły się wampiry i już wojny nieśmiertelnych xD
--- Koniec cytatu ---
Noo i tym razem nie musisz trzymać się tego, że nadal mają to być tak absurdalne liczby. :P
Elrond Ñoldor:
Czy za odbycie stu walka na Arenie nadal można otrzymać gminę?
Dragosani:
Nigdy nie słyszałem o czym takim :p
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej