Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Pomoc związana z grą
TheMo:
Tak.
Silion aep Mor:
--- Cytat: Gunses Cadacus w 03 Sierpień 2016, 17:57:31 ---Dzięki, zaskoczyło.
Pytanie!
Jeżeli do furgonu (500kg obciążenia) podepnę dwie szkapy (250kg) obciążenia, to pociągną mi pół tony? ;)
--- Koniec cytatu ---
Mam nadzieję że nie masz zamiaru przywieść pół tony trofeów z demonów...
Bo ja Ci tego wtedy nie zaakceptuje chyba że wyprawa by miała z 30 stron...
Melkior Tacticus:
Pytanie, mam szkapę
Jest w stanie udźwignąć jeźdźca, którego waga ekwipunku i oporządzenia nie przekracza 60kg, gdy waga ekwipunku przekroczy 60kg, prędkość wierzchowca spadnie o połowę. Ciągnąc wóz szkapa, jest w stanie uciągnąć jeźdźca wraz z ekwipunkiem nie przekraczającym wagi 250kg, gdy obciążenie przekroczy 250kg, prędkość wierzchowca spadnie o połowę.
Furgon ma udźwig 500kg. Ile waży Furgon?
Isentor:
--- Cytat: Melkior Tacticus w 03 Sierpień 2016, 21:01:24 ---Pytanie, mam szkapę
Jest w stanie udźwignąć jeźdźca, którego waga ekwipunku i oporządzenia nie przekracza 60kg, gdy waga ekwipunku przekroczy 60kg, prędkość wierzchowca spadnie o połowę. Ciągnąc wóz szkapa, jest w stanie uciągnąć jeźdźca wraz z ekwipunkiem nie przekraczającym wagi 250kg, gdy obciążenie przekroczy 250kg, prędkość wierzchowca spadnie o połowę.
Furgon ma udźwig 500kg. Ile waży Furgon?
--- Koniec cytatu ---
Tam nie powinno być czegoś w rodzaju - powyżej X nie uciągnie?
Gunses:
--- Cytat: Isentor w 03 Sierpień 2016, 22:23:55 ---Tam nie powinno być czegoś w rodzaju - powyżej X nie uciągnie?
--- Koniec cytatu ---
Dobra dziw... szkapa! pociągnie wszystko! xD
--- Cytat: Silion aep Mor w 03 Sierpień 2016, 18:52:25 ---Mam nadzieję że nie masz zamiaru przywieść pół tony trofeów z demonów...
Bo ja Ci tego wtedy nie zaakceptuje chyba że wyprawa by miała z 30 stron...
--- Koniec cytatu ---
No a teraz wytłumacz mi czemu? Dookoła stolicy wala się około 60 tysięcy martwych ciał demonów. Już widzę te zachorowania na tyfus, wielką zarazę i śmierć całej stolicy. Btw., one tam leżą, zawsze po wojnie ludzie łazili po polu i okradali zmarłych. Zrobię to samo.
[member=1]Isentor[/member] [member=312]Dragosani[/member]
Czy nadal mogą występować opętania przez demony astralne?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej