Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Pomoc związana z grą
TheMo:
--- Cytat: Gunses Cadacus w 01 Sierpień 2016, 19:25:57 ---Dokładnie taki był zamysł. I dokładnie tak rozumieli to twórcy.
--- Koniec cytatu ---
Tylko ktoś to zapisał jak zapisał i trzeba się domyślać co autor miał na myśli.
Silion aep Mor:
--- Cytat: TheMo w 01 Sierpień 2016, 19:25:08 ---Nie wiem kto tak zapisał, ale jest tam słowo klucz: różnych. Czyli jak kujesz kilka 1h mieczy ze stali to korzystasz z tego samego schematu a nie z różnych.
--- Koniec cytatu ---
Zobacz która to kadencja i sprawdź w kronikach królewskich kto wtedy pracował w izbie...
Wiem że był przy tym aniołek Funcio... XD
--- Cytat: Gunses Cadacus w 01 Sierpień 2016, 19:25:57 ---Dokładnie taki był zamysł. I dokładnie tak rozumieli to twórcy.
--- Koniec cytatu ---
Zrobienie ogólnie 50 rzeczy i tak wymaga czasu.
Wymóg zrobienia pięćdziesięciu rzeczy po jednej sztuce mija się z celem i jest cholernie kosztowne w talentach a też nie na wszystko jest zapotrzebowanie. To jest... po prostu głupie
Gunses:
--- Cytat: TheMo w 01 Sierpień 2016, 19:26:50 ---Tylko ktoś to zapisał jak zapisał i trzeba się domyślać co autor miał na myśli.
--- Koniec cytatu ---
No ja to tak zapisałem.
TheMo:
--- Cytat: Gunses Cadacus w 01 Sierpień 2016, 19:30:02 ---No ja to tak zapisałem.
--- Koniec cytatu ---
Wiedz, że nikt nie siedzi w twojej głowie i każdy ma inne rozumowanie. Tam trzeba dać bardziej zrozumiały dla wszystkich zapis.
Gunses:
--- Cytat: TheMo w 01 Sierpień 2016, 19:31:55 ---Wiedz, że nikt nie siedzi w twojej głowie i każdy ma inne rozumowanie. Tam trzeba dać bardziej zrozumiały dla wszystkich zapis.
--- Koniec cytatu ---
Jestem jak Is.
[member=312]Dragosani[/member]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej