Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Pomoc związana z grą
Isentor:
--- Cytat: Szeklan z Tihios w 31 Maj 2016, 13:26:10 ---Mam pytanko. Chciałbym zrobić wyprawe, jeszcze przed pójściem na wojne, by odszukać swojego brata. Po jego odszukaniu chciałbym nim, oczywiście zagrać jako druga postać. I tu się zaczyna moje pytanie. Musze nim przechodzić przez portal? To by było troche nie logiczne gdybym musiał.
Proszę o odpowiedź.
[member=1]Isentor[/member]
--- Koniec cytatu ---
Rzeczywiście możemy pominąć ten krok. Wszystkie pozostałe rzeczy wykonaj już według wytycznych.
--- Cytat: Silion aep Mor w 31 Maj 2016, 13:27:34 ---Dlaczego shoutbox jest znów widoczny dla niezalogowanych? Z tego co pamiętam to jak się go rozwinęło będąc niezalogowanym to było tylko czarne tło bez tego co użytkownicy tam piszą a teraz wiadomości normalnie widać. Nie wiem czy tylko ja tak mam ale jest to niepokojące.
Można to naprawić?
[member=1]Isentor[/member]
--- Koniec cytatu ---
Teraz?
Silion aep Mor:
Hmm... No ja tak mam chyba od awarii forum i backup-u ale może to normalne u innych, u mnie dotąd był sb niewidoczny na niezalogowanym więc mówię i pytam. :)
Isentor:
--- Cytat: Silion aep Mor w 01 Czerwiec 2016, 11:57:24 ---Hmm... No ja tak mam chyba od awarii forum i backup-u ale może to normalne u innych, u mnie dotąd był sb niewidoczny na niezalogowanym więc mówię i pytam. :)
--- Koniec cytatu ---
Sprawdź jak masz teraz.
Silion aep Mor:
Teraz na niezalogowanym całkiem zniknął shoutbox, w sensie cały jego blok ;[
Isentor:
Nie rozumiem. Napisałeś, że tak miałeś wcześniej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej