Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Pomoc związana z grą

<< < (593/665) > >>

Isentor:

--- Cytat: Anette Du'Monteau w 15 Maj 2016, 23:38:27 ---Takie info, coś się spsuło w dziale Atusel bo pokazuje linki przy nawach dzielnic itd. a tak raczej nie było wcześniej

--- Koniec cytatu ---
Naprawione. ;)

Mohamed Khaled:
Pytanko mam xD Jak część może pamięta, poprzednio sterowałem Kratosem, który w dość głupi sposób pozbawił się życia, wcześniej wypijając krew wampira, a jeszcze wcześniej lecąc na pohybel ku armii Khera.

Zostawiłem sobie wtedy pamiątkę na tym świecie w postaci syna, który obecnie siedzi w sierocińcu na pograniczu Mor Andor. I tu rodzi się moje pytanie... Czy ja mogę go sobie adoptować? Jeszcze z rok, może półtora i będę mógł na niego "wskoczyć", by nim zagrać... Czy byłaby możliwość, by obecny Mohamed mógł go adoptować i wziąć do domu?

Isentor:

--- Cytat: Mohamed w 27 Maj 2016, 20:09:45 ---Pytanko mam xD Jak część może pamięta, poprzednio sterowałem Kratosem, który w dość głupi sposób pozbawił się życia, wcześniej wypijając krew wampira, a jeszcze wcześniej lecąc na pohybel ku armii Khera.

Zostawiłem sobie wtedy pamiątkę na tym świecie w postaci syna, który obecnie siedzi w sierocińcu na pograniczu Mor Andor. I tu rodzi się moje pytanie... Czy ja mogę go sobie adoptować? Jeszcze z rok, może półtora i będę mógł na niego "wskoczyć", by nim zagrać... Czy byłaby możliwość, by obecny Mohamed mógł go adoptować i wziąć do domu?

--- Koniec cytatu ---
Tak. Zrób wyprawę, może być ciekawie. ;)

DarkModders:
Mam pytanko. Chciałbym zrobić wyprawe, jeszcze przed pójściem na wojne, by odszukać swojego brata. Po jego odszukaniu chciałbym nim, oczywiście zagrać jako druga postać. I tu się zaczyna moje pytanie. Musze nim przechodzić przez portal? To by było troche nie logiczne gdybym musiał.

Proszę o odpowiedź.
[member=1]Isentor[/member]

Silion aep Mor:
Dlaczego shoutbox jest znów widoczny dla niezalogowanych? Z tego co pamiętam to jak się go rozwinęło będąc niezalogowanym to było tylko czarne tło bez tego co użytkownicy tam piszą a teraz wiadomości normalnie widać. Nie wiem czy tylko ja tak mam ale jest to niepokojące.
Można to naprawić?

[member=1]Isentor[/member]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej