Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Pomoc związana z grą

<< < (570/665) > >>

Marduk Draven:
Rozumiem też że każda broń którą mam daje mi finiszer? Czyli mogę np. zastrzelić kogoś z kuszy, potem kogoś zabić sztyletem a na koniec kogoś innego mieczem?

DarkModders:
Tak.

Funeris Venatio:
Ale tylko wtedy, jeżeli posiadasz odpowiednie specjalizacje walki, których uprzednio się nauczyłeś. To że weźmiesz ze sobą włócznię nie znaczy, że możesz nią kogoś zabić. Najpierw musisz się nauczyć nią posługiwać - nauczyć się specjalizacji. Specjalizacja I stopnia zapewnia Ci 1 finiszer na post z danej broni, specjalizacja II stopnia zapewnia 2 finiszery, specjalizacja III stopnia zapewnia 3 finiszery.

Marduk Draven:
Ciekawi mnie jeszcze inna kwestia. Na przykład chciałbym by moja postać nosiła taką zwykłą czarną opończę z kapturem. Wiadomo że raczej nie da się jej kupić w grze, czy można więc wymyślić iż ma się taką opończę czy cokolwiek innego co nie wpływa na rozgrywkę czy siłę mojej postaci?

TheMo:

--- Cytat: Marduke Znikąd w 04 Grudzień 2015, 19:53:51 ---Ciekawi mnie jeszcze inna kwestia. Na przykład chciałbym by moja postać nosiła taką zwykłą czarną opończę z kapturem. Wiadomo że raczej nie da się jej kupić w grze, czy można więc wymyślić iż ma się taką opończę czy cokolwiek innego co nie wpływa na rozgrywkę czy siłę mojej postaci?

--- Koniec cytatu ---

A tam nie można. Kupujesz kapelusz od krawca, albo hełm od kowala i w nazwie dajesz "opończa". Do tego jakiś opis i już masz. W końcu Marant to gra wyobraźni.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej