Królestwo Valfden > Efehidon
Elena [NPC] (nauka umiejętności)
Elena:
- Mam na imię Elena i jestem tutaj po to aby nauczyć Cię kilku przydatnych umiejętności, które na pewno docenisz w czasie twoich podróży. - rzekła bardzo ładna młoda dziewczyna o długich rudych włosach targanych przez wiatr. ÂŁadnie wykonana kolczuga z płaszczem w barwach Valfden zdradzała jej przynależność do straży miejskiej. - Jeśli chcesz o to zapytać to jestem jedną z niewielu kobiet w stopniu oficerskim służących w straży ale o tym możemy porozmawiać kiedy indziej. Teraz ważna jest nauka. - dodała rozkładając zapisany zwój. - Tego wszystkiego jestem w stanie Cię nauczyć jeśli oczywiście masz pieniądze. Nauczam wieczorami praktycznie przez cały tydzień. Wyjątkami są poniedziałki i czwartki gdzie nawał obowiązków nie pozwala mi na to.
Nie zapomnij odwiedzić Karena kupca z przedmiotami i Jana nauczyciela specjalizacji walki.
Imię: Elena
Rasa: człowiek
Data urodzenia: 12.02.26508, eI
Opis: Oficer straży miejskiej Valfden oddelegowana do miasta jako nauczycielka umiejętności.
Nauka:
Przed nauką upewnij się, że posiadasz dostateczną ilość złota.
Umiejętności alchemiczne:
Rozpoznawanie roślin | Koszt: 80 grzywien [link]
Umiejętności myśliwskie:
Podstawy łowiectwa | Koszt: 120 grzywien [link]
Umiejętności skrytobójcze:
Akrobatyka | Koszt: 350 grzywien [link]
Pozostałe umiejętności:
Jeździectwo | Koszt: 220 grzywien [link]
Perswazja | Koszt: 500 grzywien [link]
Wilk morski | Koszt: 450 grzywien [link]
Wymagania:
- Możesz uczyć się tylko jednej umiejętności w ciągu 24h - liczone od akceptacji nauki przez NPC.
- Nauka prowadzona jest we poniedziałki, środy, piątki, soboty i niedziele w godzinach 15:00-23:00.
- Chcąc skorzystać z nauki zobowiązany jesteś zapisać się w tym temacie.
- W czasie nauki nie możesz znajdować się na zadaniach czy wyprawach. Dopuszczalne jest natomiast przebywanie w domach, zakładach czy sklepach innych graczy oraz w instytucjach takich jak np. Ratusz czy Skarbiec.
Nawaar:
Kiellon w pośpiechu omal nie tracąc butów poszedł do Eleny. Musiał nauczyć się jeździć konno wojna trwa a on musiał się przygotować jak najbardziej na nią. - Nauczaj mnie waćpanno jak należy dosiadać konia. Po czym oddał ostatnie grzywny zabrane orkowi.
Jeździectwo | Koszt: 220 grzywien
5bt - 1bt = 4bt
226g - 220g = 6g
Dragosani:
--- Cytat: Kiellon aep Kharim w 09 Czerwiec 2016, 18:05:03 ---Kiellon w pośpiechu omal nie tracąc butów poszedł do Eleny. Musiał nauczyć się jeździć konno wojna trwa a on musiał się przygotować jak najbardziej na nią. - Nauczaj mnie waćpanno jak należy dosiadać konia. Po czym oddał ostatnie grzywny zabrane orkowi.
5bt - 1bt = 4bt
226g - 220g = 6g
--- Koniec cytatu ---
Kiellon aep Kharim nauczony: Jeździectwo, tracisz 1 brązowy talent.
Egbert:
-Chcę poćwiczyć jazdę konną.
4bt - 1bt = 3bt
220g - 220g = 0g
DarkModders:
--- Cytat: Egbert w 08 Lipiec 2016, 11:34:18 ----Chcę poćwiczyć jazdę konną.
4bt - 1bt = 3bt
220g - 220g = 0g
--- Koniec cytatu ---
Egbert nauczony: Jeździectwo, tracisz 1 brązowy talent.
Kazmir MacBrewmann:
- Witaj, chciałbym nabyć prawo jazdy, na kunia i furmankie.
z bonem http://images78.fotosik.pl/784/7dbd791ddde193e1.png
Do zapłty 154grz.
Zostaje: 390grz. 11BT
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej