Królestwo Valfden > Efehidon
Elena [NPC] (nauka umiejętności)
Elena:
- Mam na imię Elena i jestem tutaj po to aby nauczyć Cię kilku przydatnych umiejętności, które na pewno docenisz w czasie twoich podróży. - rzekła bardzo ładna młoda dziewczyna o długich rudych włosach targanych przez wiatr. ÂŁadnie wykonana kolczuga z płaszczem w barwach Valfden zdradzała jej przynależność do straży miejskiej. - Jeśli chcesz o to zapytać to jestem jedną z niewielu kobiet w stopniu oficerskim służących w straży ale o tym możemy porozmawiać kiedy indziej. Teraz ważna jest nauka. - dodała rozkładając zapisany zwój. - Tego wszystkiego jestem w stanie Cię nauczyć jeśli oczywiście masz pieniądze. Nauczam wieczorami praktycznie przez cały tydzień. Wyjątkami są poniedziałki i czwartki gdzie nawał obowiązków nie pozwala mi na to.
Nie zapomnij odwiedzić Karena kupca z przedmiotami i Jana nauczyciela specjalizacji walki.
Imię: Elena
Rasa: człowiek
Data urodzenia: 12.02.26508, eI
Opis: Oficer straży miejskiej Valfden oddelegowana do miasta jako nauczycielka umiejętności.
Nauka:
Przed nauką upewnij się, że posiadasz dostateczną ilość złota.
Umiejętności alchemiczne:
Rozpoznawanie roślin | Koszt: 80 grzywien [link]
Umiejętności myśliwskie:
Podstawy łowiectwa | Koszt: 120 grzywien [link]
Umiejętności skrytobójcze:
Akrobatyka | Koszt: 350 grzywien [link]
Pozostałe umiejętności:
Jeździectwo | Koszt: 220 grzywien [link]
Perswazja | Koszt: 500 grzywien [link]
Wilk morski | Koszt: 450 grzywien [link]
Wymagania:
- Możesz uczyć się tylko jednej umiejętności w ciągu 24h - liczone od akceptacji nauki przez NPC.
- Nauka prowadzona jest we poniedziałki, środy, piątki, soboty i niedziele w godzinach 15:00-23:00.
- Chcąc skorzystać z nauki zobowiązany jesteś zapisać się w tym temacie.
- W czasie nauki nie możesz znajdować się na zadaniach czy wyprawach. Dopuszczalne jest natomiast przebywanie w domach, zakładach czy sklepach innych graczy oraz w instytucjach takich jak np. Ratusz czy Skarbiec.
Gorn Valfranden:
- Eleno naucz mnie.
1573g-450g=1143g
1sb-1sb=0sb
Hagmar:
--- Cytat: Gorn z Rivi w 02 Czerwiec 2014, 18:49:49 ---- Eleno naucz mnie.
1573g-450g=1143g
1sb-1sb=0sb
--- Koniec cytatu ---
Gorn z Rivi nauczony: Wilk morski, tracisz srebrny talent
Canis:
- Naucz mnie kobieto bycia wilkiem morskim! - powiedział zartobliwie proszac o naukę.
Wilk morski 450 grzywien
10 - 1 = 9 [Srebrnych talentów]
1304 - 450 = 854 [Grzywien]
Hagmar:
--- Cytat: Salazar w 02 Czerwiec 2014, 19:28:21 ---- Naucz mnie kobieto bycia wilkiem morskim! - powiedział zartobliwie proszac o naukę.
Wilk morski 450 grzywien
10 - 1 = 9 [Srebrnych talentów]
1304 - 450 = 854 [Grzywien]
--- Koniec cytatu ---
Salazar nauczony: Wilk Morski, tracisz srebrny talent.
Patty:
- Też chcę być wilkiem morskim ;[
5230 - 450 = 4780 grzywien
30 - 1 = 29 ST
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej