Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Zapisz się do gry Marant
Jeosttey:
Ujrzałam jak większa grupa ludności podąża za przewodnikiem, postanowiłam udać się razem z nimi w nadziei na lepsze jutro.
Aldyn:
--- Cytat: Jeosttey w 23 Luty 2016, 23:02:37 ---Ujrzałem jak większa grupa ludności podąża za przewodnikiem, postanowiłem udać się razem z nimi w nadziei na lepsze jutro.
--- Koniec cytatu ---
Zostałeś przyjęty do gry, zaś po przejściu przez portal twoim oczom ukazała się polana i mieniący się w oddali obraz miasta Efehidonu.
Cer'sula:
Zatrzymałam się w jednej z karczm aby odpocząć, wtedy usłyszałam historię portalu i wyruszyłam w kierunku mojego nowego celu.
Dragosani:
--- Cytat: Cer'sula w 26 Luty 2016, 18:51:51 ---Zatrzymałam się w jednej z karczm aby odpocząć, wtedy usłyszałam historię portalu i wyruszyłam w kierunku mojego nowego celu.
--- Koniec cytatu ---
Zostałaś przyjęty do gry, zaś po przejściu przez portal twoim oczom ukazała się polana i mieniący się w oddali obraz miasta Efehidonu.
Fire Man:
Przybyłem w te strony, żeby znaleźć jakiekolwiek zajęcie, coś co zajęłoby moją ciało i umysł. Całe moje dotychczasowe życie nie przejawiało większej wartości. Mógłbym nic z nim nie robić i spokojnie je przeżyć, ale czy to jest rozwiązanie? Moment, w którym usłyszałem o portalu był jak przebłysk. Wiedziałem już, że nie byłbym w stanie pracować jako prosty robotnik musiałem coś zmienić, a czułem, że tam gdzieś czeka na mnie życie dużo ciekawsze i lepsze, niż dotychczasowe. Naciągnąłem kaptur na głowę i ruszyłem pewnym krokiem w kierunku portalu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej