Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Zapisz się do gry Marant
Akijl:
Uciekając przed trollem zobaczyłem portal więc przebiegłem aby ujść z życiem.
Przyjęty.
Rikka Malkain:
- Co mam do stracenia, czas spróbować czegoś nowego - Powiedział cicho mężczyzna, który nie ściągając kaptura i nie ujawniając dalej swej rasy przeszedł przez portal.
Przyjęty.
Ainur:
W oddali zbliżała się zakapturzona postać u boku dysponująca długim mieczem. Pragnęła wejść do karczmy w celu zapewnienia sobie noclegu. W chwili kiedy miał się tam dostać, drzwi otworzyły się z hukiem, z gospody zaś wyszło wiele osób rozgłaszających o rzekomym portalu prowadzącym do Valfden. Ze zrozumiałych przyczyn zaciekawiony wszedł do karczmy gdzie usiadł przy ladzie następnie zaczepiając karczmarza układającego kufle.
- Powiedz mi człowieku, o jakim dokładnie portalu osoby te uprzednio mówiły ?
- Rzecz jasna o tym portalu, o którym powiadał człowiek będący tutaj ! Znajduje się on niedaleko stąd. Przykro mi nie wiem o nim za wiele.
Mężczyzna opuścił natychmiastowo karczmę, by móc zacząć podążać za ludźmi w kierunku niego idącymi.
Niedługo potem udało mu się go znaleźć. - Niebieski strumień zapewni bezpieczeństwo i czystość. - myślał. Powoli podszedł do portalu, włożył nogę i zniknął. Być może na zawsze.
Przyjęty.
Mortal:
W tłumie pojawił się też Mortal. Czarnoskóry mężczyzna nie wdawał się w nikim w rozmowy, nie wiedział też dokładnie dokąd zmierza, po prostu szedł przed siebie. "Jeżeli to prawda.... To jedyna szansa, żeby uciec stąd nie pozostawiając żadnych śladów." Pomyślał idąc dalej. Droga do miejsca, gdzie otwarto owy portal nie była przyjemna. Ale gdy już doszedł do nań miejsca, tam, nie czekając na żadne nakazy przeszedł przez portal szybkim krokiem.... i zniknął....
Elegron:
Nie zastanawiąc się dłużej,widząc jak dużo osób przekroczyło portal,postawnowiłem zrobić to samo w ciekawości jaka przygoda może mnie tam czekać
Przyjęty.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej