Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Zapisz się do gry Marant

<< < (78/127) > >>

Christopher:
.

Szarleǰ:

--- Cytat: Christopher555 w 24 Czerwiec 2015, 23:29:06 ---Gdy podsłuchałem rozmowy stwierdziłem:
-Hmm, wszędzie lepiej niż tu!
I wszedłem do portalu.

--- Koniec cytatu ---

Zostałeś przyjęty do gry, zaś po przejściu przez portal twoim oczom ukazała się polana i mieniący się w oddali obraz miasta Efehidonu.

Elrendar:
Ze zwykłym sobie spokojem wysłuchałem opowieści barda. Cała historia wydawała się naprawdę interesująca. Dotknąłem jedynej połyskującej i coś wartej rzeczy jaką z sobą nosiłem. Prosty pierścień z dość niezdarnie wyrytym emblematem. Sam znak już prawie się zatarł, przez co był ledwie widoczny. Jednak ja zawsze będę wiedział, że on tam jest. Zsunąłem go z palca i puściłem w ruch po stole. Kawałek metalu przebył fragment blatu przy którym siedziałem. W końcu się zatrzymał, zaczął chybotać na boki i...nie upadł. A więc to tak przyjacielu...Zgarnąłem pierścień z stołu, wsunąłem go z powrotem na palec i ruszyłem w kierunku nieznanego portalu. Właśnie nastał nowy czas.

Szarleǰ:

--- Cytat: Elrendar w 26 Czerwiec 2015, 00:40:08 ---Ze zwykłym sobie spokojem wysłuchałem opowieści barda. Cała historia wydawała się naprawdę interesująca. Dotknąłem jedynej połyskującej i coś wartej rzeczy jaką z sobą nosiłem. Prosty pierścień z dość niezdarnie wyrytym emblematem. Sam znak już prawie się zatarł, przez co był ledwie widoczny. Jednak ja zawsze będę wiedział, że on tam jest. Zsunąłem go z palca i puściłem w ruch po stole. Kawałek metalu przebył fragment blatu przy którym siedziałem. W końcu się zatrzymał, zaczął chybotać na boki i...nie upadł. A więc to tak przyjacielu...Zgarnąłem pierścień z stołu, wsunąłem go z powrotem na palec i ruszyłem w kierunku nieznanego portalu. Właśnie nastał nowy czas.

--- Koniec cytatu ---

Zostałeś przyjęty do gry, zaś po przejściu przez portal twoim oczom ukazała się polana i mieniący się w oddali obraz miasta Efehidonu.

Kuba Rozruba:
Zawahałem się, czy to właśnie tego pragnę? Pójść w nieznane, zostawić całe doczesne życie za sobą? I tak jestem nieudacznikiem, który nawet ze znalezieniem sobie najprostszej pracy ma problem. Wszędzie mam tutaj złą reputację, bo to się obijałem, to dałem komuś w mordę.
- Czekaj chwilę - rzuciłem do posłańca, zamówiłem kolejne piwo i szybko opróżniłem kubek.
- No, to gdzie ten teleport? Idźże, nie mamy całego dnia!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej