Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Zapisz się do gry Marant

<< < (74/127) > >>

Gaorth:
Gaorth znudzony swoim dotychczasowym życiem postanowił odszukać, portal i zaznać lepszego życia.

Elrond Ñoldor:

--- Cytat: Gaorth w 15 Maj 2015, 19:15:23 ---Gaorth znudzony swoim dotychczasowym życiem postanowił odszukać, portal i zaznać lepszego życia.

--- Koniec cytatu ---

Zostałeś przyjęty do gry, zaś po przejściu przez portal twoim oczom ukazała się polana i mieniący się w oddali obraz miasta Efehidonu.

Thulhu:
"Przekręciłem głowę w lekkim zdziwieniu. Kim był ten wieśniak, który wszedł i o jakim miejscu prawił bard. Sny... One dawały nie raz nadzieje opierającą się smutku i radości. Czyżby, ten portal i te wspaniałe mistyczne miejsce były dostępne w każdej chwili? "
Nie myśląc długo wstałem i ruszyłem w stronę portalu.
"Może, w tym miejscu przestanę tyle myśleć?"- Pomyślałem

Elrond Ñoldor:

--- Cytat: Thulhu w 16 Maj 2015, 21:21:13 ---"Przekręciłem głowę w lekkim zdziwieniu. Kim był ten wieśniak, który wszedł i o jakim miejscu prawił bard. Sny... One dawały nie raz nadzieje opierającą się smutku i radości. Czyżby, ten portal i te wspaniałe mistyczne miejsce były dostępne w każdej chwili? "
Nie myśląc długo wstałem i ruszyłem w stronę portalu.
"Może, w tym miejscu przestanę tyle myśleć?"- Pomyślałem

--- Koniec cytatu ---

Zostałeś przyjęty do gry, zaś po przejściu przez portal twoim oczom ukazała się polana i mieniący się w oddali obraz miasta Efehidonu.

Huum:
Odrzucany. Obłąkany. Niepoprawny. Tyle obelg, spłynęło na mnie. Jednak, czy na tym ma polegać moja droga? Moje życie? Być, nic nie wartym śmieciem? Trzeba, to zmienić. Po czym, ruszyłem szybko w stronę portalu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej