Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Zapisz się do gry Marant

<< < (51/127) > >>

Ahmid:
   Titanis, człowiek o gęstej szczecinie, zielonych oczach, niczym łąki jego domu, kruczoczarnych włosach, przesiadywał obecnie w karczmie. Ostatnimi dniami, ta zastępowała mu wręcz dom. ÂŻona, dzieci.. Miał dość! Mógł się nie żenić, przyjaciele mieli rację. Bo powiedzcie, na co czterdziestolatkowi żona, która ma na utrzymaniu dzieci? Eh, życie... Tak zimne, jak trupy w kryptach...
Wtem, usłyszał o portalu. O jego nadziei na lepsze jutro, o jego przyszłości!
- To jest to! - pomyślał w duchu, powoli ruszając się z miejsca, w którym siedział. Wyobraził sobie jasno świecącą rzecz, przez którą chciał przejść... I zrobił to, idąc w kierunku nowej przygody...

Orruk Wielki:
Zachwycony byłem opowieścią zauważyłem że ludzie wchodzą do portalu. Powiedziałem sobie:
-Jeśli czeka mnie tam wielka przygoda to ja też tam wchodzę.
Więc Podążyłem w stronę portalu.

Elrond Ñoldor:

--- Cytat: Titanis w 18 Wrzesień 2014, 20:24:30 ---   Titanis, człowiek o gęstej szczecinie, zielonych oczach, niczym łąki jego domu, kruczoczarnych włosach, przesiadywał obecnie w karczmie. Ostatnimi dniami, ta zastępowała mu wręcz dom. ÂŻona, dzieci.. Miał dość! Mógł się nie żenić, przyjaciele mieli rację. Bo powiedzcie, na co czterdziestolatkowi żona, która ma na utrzymaniu dzieci? Eh, życie... Tak zimne, jak trupy w kryptach...
Wtem, usłyszał o portalu. O jego nadziei na lepsze jutro, o jego przyszłości!
- To jest to! - pomyślał w duchu, powoli ruszając się z miejsca, w którym siedział. Wyobraził sobie jasno świecącą rzecz, przez którą chciał przejść... I zrobił to, idąc w kierunku nowej przygody...

--- Koniec cytatu ---

Nie zostałeś przyjęty do gry Marant. osiadasz maksymalną ilość postaci dostępnych dla jednego gracza.

--- Cytat: Szpon45 w 20 Wrzesień 2014, 12:29:00 ---Zachwycony byłem opowieścią zauważyłem że ludzie wchodzą do portalu. Powiedziałem sobie:
-Jeśli czeka mnie tam wielka przygoda to ja też tam wchodzę.
Więc Podążyłem w stronę portalu.

--- Koniec cytatu ---

Zostałeś przyjęty do gry, zaś po przejściu przez portal twoim oczom ukazała się polana i mieniący się w oddali obraz miasta Efehidonu.

Leo:
I tak nie mam nic do stracenia, pomyślał, po czym przeszedł przez portal.

Isentor:

--- Cytat: Leo w 28 Wrzesień 2014, 15:39:53 ---I tak nie mam nic do stracenia, pomyślał, po czym przeszedł przez portal.

--- Koniec cytatu ---
Zostałeś przyjęty do gry, zaś po przejściu przez portal twoim oczom ukazała się polana i mieniący się w oddali obraz miasta Efehidonu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej