Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Zapisz się do gry Marant

<< < (36/127) > >>

Diego4001:
Weszłem do tajemniczego pomieszczenia otoczonego złowrogą aurą. W tej sali znajdował się teleport. Przejdę przez ten teleport, ciekawe dokąd prowadzi. - pomyślałem. I weszłem do portalu...

//Przyjęty

Kasai:
Dziewczyna juz dluzszy czas wpatrywala sie w teleport. Pociągneła łyk z butelki wódki, którą trzymała w ręce. Pochyliła głowę. Teraz spod jej czarnego, miotającego ziemię płaszcza widać byo tylko jej gęste loki zmoczone przez deszcz. A może przez łzy?
Nikt nie znał jej bliżej. Nieliczni wiedzieli, że ma ona na imię Kasai i stara się o czymś zapomnieć. Za to grono bywalców karczmy wiedziało, że co około dwa dni stara się wypić w tym lokalu około dwudziestu flaszek. Dlaczego? Nie wiadomo...
Dopiła alkohol i zamaszystym ruchem odrzuciła butelkę.
- I tak nie mam już nic do stracenia...- pomyślała
Zdjęła kaptur, uniosła głowę, ścisnęła mocniej swój jedyny dobytek , czyli krótki nóż i wkroczyła w portal...
- Głowa do góry - szepnęła do siebie - Wszystko się ułoży. W końcu kiedyś musi.

//Przyjęta.

Rikka Malkain:
Zakapturzona postać bez namysłu przeszła przez portal.

//Przyjęty

Rakbar Nasard:
http://marant.tawerna-gothic.pl/index.php?topic=23799.msg333486#msg333486

--- Cytuj ---wybieram: Walka bronią sieczną - miecz [100%]
6 brązowych, 4 srebrne i 3 złote talenty
1000 grzywien
--- Koniec cytatu ---

Opowieści o Valfden zafascynowały młodego mężczyznę. Niespodziewane wieści o możliwości przedostania się tam, wypełniły młodzieńca radością. Zerwał się gwałtownie z miejsca i pobiegł w stronę Eloshar, nie bacząc na wagę decyzji jaką podjął.

//Przyjęty

Xvier aep Deler:
Zachęcony opowieścią barda, kulturalnie przeszedłem se przez portal.

//Przyjęty

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej