Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Zapisz się do gry Marant
Wytrych:
Nie ma przeszłości, są tylko sny i obrazy w głowie. Tu nie czeka mnie nic prócz śmierci, a po drugiej stronie tego przejścia żyje jakaś nadzieja. Trzeba stąd znikać, póki nikt mnie nie wytropił. No dalej...
Zakapturzony człowiek udał się za innymi w kierunku wrót. Cholera, było dość ciasno. Widać, że nie lubi tłumów. Nie wszyscy szli pewnym krokiem, ale z łatwością ich wymijał lub odpychał, by nie torowali mu drogi. Bez wahania przeszedł przez portal...
Khaled Osama Javed:
<rycerz>
//Coś byś chciał?
Veirek:
Przy stoliku zacząłem się przysłuchiwać historii o królestwie Valfden ,
-Chciałbym żeby to była prawda
Powiedziałem do siebie , jednak to kolejna legenda jakich jest wiele w tych czasach , mimo to im dłużej słuchałem historii tym bardziej chciałem się dowiedzieć czy jest prawdziwa , zapytam się go pomyślałem i ruszyłem w kierunku osoby opowiadającej historię.
Niestety zanim doszedłem usłyszałem resztę historii ,
- Wiedziałem kolejna legenda bez grosza prawdy ...
W tym momencie wszedł posłaniec z wiadomością o teleporcie.
Pomyślałem kolejna bandycka sztuczka , mimo to coś kazało mi isć zaryzykować
Niewiele myśląc ruszyłem przez teleport
* 2 wersja pisze bo pierwsza mi zniknęła z powodu błędu na stronie ... *
//Przyjęty
Kargorn:
Spoglądając na portal i podziwiając jego piękno bez namysłu przeszedł przez niego i zniknoł.
//Przyjęty
Szakul_512:
Gdy to usłyszałem szybko wybiegłem z baru i pobiegłem do portalu. Po drodze myślałem o przyjaciołach i rodzinie i o tym że mogę ich już więcej nie zobaczyć. Ale jeśli to ma odmienić mój los to na co czekać. I szybko wbiegłem w portal...
//Przyjęty
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej