Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
[WRAÂŻENIA] Gothic II Noc Kruka MMORPG
FireFly:
Imię na bank. Dostałem to w anty-potwierdzeniu. :P
[Po 15 sekundach]
Hmm. Teraz to już nic nie rozumiem. Przed chwilą dostałem kolejnego maila, z tym że moje zgłoszenie zostało zaakceptowane. O_o
FireFly:
Dobra, poczytałem, podszkoliłem się, kupiłem sobie strój farmera i zebrałem rzepę. Przy każdej czynności pojawia się coś takiego (w tym wypadku - rzepa):
--- Cytuj ---Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/isentor/www/gothictale.pl/htdocs/landfill.php on line 66 Call Stack: 0.0002 680736 1. {main}() /home/isentor/www/gothictale.pl/htdocs/landfill.php:0 Podczas pracy zużyłeś 1 punkt(ów) energii i zarobiłeś 2 sztuk złota.
--- Koniec cytatu ---
Ma tak być? :P
Jeszcze trochę uwag.
IMHO te ikonki przenoszące do inwentarzu etc. są za mało przejrzyste. Kiedy zobaczyłem ikonkę z łowcą (smoków oczywiście), pomyślałem, że chodzi o ekwipunek, a tu umiejętności. I cóż oznacza ten skrót AP? Początkowe myślałem, że to punkty akcji, a tu de facto punkty nauki. Ale to tak na marginesie. :P
EDIT:
Poszedłem na farmę Onara, wybrałem opcję walki. I mam informację:
--- Cytuj --- Będąc w dzielnicy portowej, idziesz za magazyn. Widzisz zebraną dookoła grupę ludzi. Podchodzi do ciebie Alrik. Chcesz zawalczyć z innym mieszkańcem? Dobrze trafiłeś. Wybierz z kim chcesz walczyć.
--- Koniec cytatu ---
Raczej jestem na farmie. ;)
Wirlam:
Te linijki "/home/isentor/www/gothictale.pl/htdocs/landfill.php" itp. to z powodu przenosin na inny serwer. Sukcesywnie będzie to naprawiane.
Gordian Morii:
Ja zagadałem do Canthara ten dał mi jakąś misję. Poszedłem do Akila i ten zaraz mi dał coś ze 300 PD więc prawie momentalnie zdobyłem 4 poziom;]
A za pokonanie 2 goblinów dostałem tylko 2 punkty.
Devristus Morii:
Zadań tych jest bardzo mało i mają one na celu tylko umocnić twoją postac abyś nie miał problemu z pokonaniem chociażby chrząszcza. Level tutaj się zdobyć bardzo cięzko, wiec jest to małe ułatwienie dla nowych graczy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej