Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Tunelowy Bulgot... problemik
kronos1194:
Powiedzcie mi... jak mam przejść to zadanie...? O ile mi wiadomo potrzeba 180 pkt wytrzymałości... ja mam zaledwie (chyba) 105... więc nawet jak pozakładam amulety i pierścienie nic to nie da...
Pamiętam, że się dało tego nauczyć przy posążkach bogów... ale odkąd wybrałem 3 drogę do przejścia G3 jak podchodzę do chramów, bezi mówi : NIE!...
Pozabijałem już wszystkich magów wody, więc jeśli oni uczyli to już tego nie zrobią...
Uczy ktoś jeszcze wytrzymałości? Albo może da się to inaczej rozwiązać?
Z góry dzięki za odp i pozdrawiam
Robben:
Miksturki można uwarzyć, ale chyba to nic nie da, bo za dużo Ci brakuje.
kronos1194:
fakt, kurcze! nie wiem, spróbuje te miksturki, może do jutra uda się uwarzyć taką ilość :P
tam potrzeba jakiś pancernych zielsk (pancerne ziele albo coś w tym stylu) wie ktoś gdzie to rośnie, jak to wygląda i skąd zebrać je jak najwięcej ale jak najszybciej?
Czosnek:
Jeszcze możesz spróbować nauczyć się wytrzymałości u druidów, chociaż nie jestem pewien. Ziele pancerza wygląda mniej więcej tak: duże rozłożyste łodygi z dużymi liśćmi, tego rośnie pełno w myrtanie, wiem, że jest parę w lesie za okarą, koło świątyni niedaleko trelis trzeba zejść w dół, są tam 3 trole, 2/3 potwory i 5 gargulców znajdziesz tam chram beliara oraz pełno zielska koło niego. Chyba te ziele pancerza też się tam znajdzie.
kronos1194:
oki zobaczę... dzięki wielkie :P
--------------------------------------------------------
Więc druidzi, którzy jeszcze żyją nie mogą nauczyć wytrzymałości :/ więc pozostaje mi zbieranie zielska :/ cóż więc do roboty! przy odrobinie szczęścia uzbieram tyle by zrobić to zadanie :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej