Tawerna Gothic > Serwis
5 lat Tawerny Gothic
Robben:
Cóż, drodzy forumowicze, dzisiaj, 23 lipca, obchodzimy 5 rocznicę istnienia strony Tawerna Gothic (a jeszcze niedawno była 3 rocznica). Sporo się zmieniło od tamtego czasu, zwłaszcza jeśli chodzi o forum. Nie jest tylu aktywnych userów, co kiedyś. Sporo odeszło z różnych powodów, ale przecież nie można całe życie siedzieć na forum (pozdro dla Boby Fetta i Respeva). Niemniej jednak mam nadzieję, że po premierze Arcanii przybędzie więcej nowych userów. Nowa wersja TG będzie gdzieś we wrześniu (cytuję osobę odpowiedzialną za to ;]), ale nie taka, jaka była na początku pokazywana.
Tak więc ja mogę Wam życzyć większej ilości userów na forum, nowej wersji TG, ciekawych dyskusji i zarąbistego Gothic'a 4, który miejmy nadzieję, że nie okaże się taką lipą jak ZB. No i to chyba tyle, bo nie wiem, czego jeszcze mógłbym Wam życzyć. xD
A Wy? Co możecie powiedzieć na temat 5 rocznicy TG? Oczekuję wielu postów w tym temacie. ;]
Azprime:
ohhhhhhh <33333
Elrond Ñoldor:
Niech Bóg/Bogowie (jacy tam se chcecie) błogosławi/ą wszystkim tym których zastałem na forum po rejestracji i są na TG nadal. :)
Boba Fett:
I Bóg powiedział: Nie kupujcie w Biedro, bo wszakże teraz powstało Chrabo.
Wiem, że serwis będzie się rozwijał dalej i mam nadzieję, że kiedyś jeszcze tu wrócę. ;) Gratuluję wytrwałości i pracy włożonej w tę stronę, która nadal się rozwija i wygląda wciąż imponująco.
Dziękuję za pozdrowienia i życzę dalszych sukcesów, towarzysze broni.
Robben:
Cieszy to, że starzy wyjadacze też od czasu do czasu wpadną na forum. :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej