Tawerna Gothic > Forum dyskusyjne
SB
Leogas:
Witam.
No cóż bardzo dawno mnie tu nie było.Ale jestem i wpadłem na pewnien pomysł a mianowicie zrobienie ShoutBoxa czyli takiego małego czatu na górze lub na dole(lepiej na dole ale na górze też może być).Ten czat służyłby do luźnych rozmów jak np.gg.
Anv:
Też byśmy chcieli ale administracja już dawno postanowiła. Shouta nie będzie, zbytnio by przeciążał serwer czy coś.
Leogas:
W takim razie można przenieść się na inny,szybszy serwer;).
Isentor:
--- Cytat: Leogas w 04 Czerwiec 2010, 21:23:52 ---W takim razie można przenieść się na inny,szybszy serwer;).
--- Koniec cytatu ---
Jak mi opłacisz taki za 600 złotych na miesiąc, na pewno się przeniesiemy. ;)
--- Cytat: Leogas w 04 Czerwiec 2010, 19:35:54 ---Witam.
No cóż bardzo dawno mnie tu nie było.Ale jestem i wpadłem na pewnien pomysł a mianowicie zrobienie ShoutBoxa czyli takiego małego czatu na górze lub na dole(lepiej na dole ale na górze też może być).Ten czat służyłby do luźnych rozmów jak np.gg.
--- Koniec cytatu ---
Nie SB to złe i przestarzałe rozwiązanie. Niepotrzebnie spowalnia skrypt. Mogę co najwyżej zintegrować chat z forum tak jak było to dawniej. Ale tylko w przypadku gdy będzie spora liczba chętnych. Bo jak ma być nie używany to nie ma co się fatygować. Także czekam na odzew użytkowników.
Grison:
--- Cytat: Isentor w 04 Czerwiec 2010, 21:55:24 ---Nie SB to złe i przestarzałe rozwiązanie. Niepotrzebnie spowalnia skrypt. Mogę co najwyżej zintegrować chat z forum tak jak było to dawniej. Ale tylko w przypadku gdy będzie spora liczba chętnych. Bo jak ma być nie używany to nie ma co się fatygować. Także czekam na odzew użytkowników.
--- Koniec cytatu ---
Chcemy! Ale różowy nick i kolor pisma rezerwuję ja.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej