Tawerna Gothic > Forum dyskusyjne

SB

(1/13) > >>

Leogas:
Witam.

No cóż bardzo dawno mnie tu nie było.Ale jestem i wpadłem na pewnien pomysł a mianowicie zrobienie ShoutBoxa czyli takiego małego czatu na górze lub na dole(lepiej na dole ale na górze też może być).Ten czat służyłby do luźnych rozmów jak np.gg.

Anv:
Też byśmy chcieli ale administracja już dawno postanowiła. Shouta nie będzie, zbytnio by przeciążał serwer czy coś.

Leogas:
W takim razie można przenieść się na inny,szybszy serwer;).

Isentor:

--- Cytat: Leogas w 04 Czerwiec 2010, 21:23:52 ---W takim razie można przenieść się na inny,szybszy serwer;).

--- Koniec cytatu ---
Jak mi opłacisz taki za 600 złotych na miesiąc, na pewno się przeniesiemy.  ;)

--- Cytat: Leogas w 04 Czerwiec 2010, 19:35:54 ---Witam.

No cóż bardzo dawno mnie tu nie było.Ale jestem i wpadłem na pewnien pomysł a mianowicie zrobienie ShoutBoxa czyli takiego małego czatu na górze lub na dole(lepiej na dole ale na górze też może być).Ten czat służyłby do luźnych rozmów jak np.gg.

--- Koniec cytatu ---
Nie SB to złe i przestarzałe rozwiązanie. Niepotrzebnie spowalnia skrypt. Mogę co najwyżej zintegrować chat z forum tak jak było to dawniej. Ale tylko w przypadku gdy będzie spora liczba chętnych. Bo jak ma być nie używany to nie ma co się fatygować. Także czekam na odzew użytkowników.

Grison:

--- Cytat: Isentor w 04 Czerwiec 2010, 21:55:24 ---Nie SB to złe i przestarzałe rozwiązanie. Niepotrzebnie spowalnia skrypt. Mogę co najwyżej zintegrować chat z forum tak jak było to dawniej. Ale tylko w przypadku gdy będzie spora liczba chętnych. Bo jak ma być nie używany to nie ma co się fatygować. Także czekam na odzew użytkowników.

--- Koniec cytatu ---
Chcemy! Ale różowy nick i kolor pisma rezerwuję ja.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej