Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Gdzie jesteście?

<< < (7/8) > >>

Isentor:

--- Cytat: Serail w 29 Lipiec 2010, 01:10:17 ---Mhm, w 2008 Boba wziął garść opowiadań o Gothicu, bo chciał je wrzucić na stronę główną. Nie ma ich tam do tej pory.

--- Koniec cytatu ---
http://gothic.gram.pl/articles.php?topic=8 Niezmiennie od lat. Więc jest.

--- Cytat: Serail w 29 Lipiec 2010, 01:10:17 ---Obecnie staram się publikować tu i ówdzie, zatem czasu brak, jeśli jednak istniałaby szansa na to, że TG chociaż w połowie będzie znów przypominała to co dawniej, to ja się piszę na to, żeby pomóc. Ale wiesz w czym problem? Nie ma jak pomóc. ^^

--- Koniec cytatu ---
Okazja będzie ale nie szukamy już na tyle nieodpowiedzialnych i niedotrzymujących terminów, oraz niewywiązujących się z powierzonych obowiązków osób. :)

Serail:

--- Cytuj ---Okazja będzie ale nie szukamy już na tyle nieodpowiedzialnych i niedotrzymujących terminów, oraz niewywiązujących się z powierzonych obowiązków osób. Uśmiech
--- Koniec cytatu ---
Powiedziała osoba, która już drugi rok przygotowuje czwarty numer biuletynu?

--- Cytuj ---http://gothic.gram.pl/articles.php?topic=8 Niezmiennie od lat. Więc jest.
--- Koniec cytatu ---
Jak najbardziej, tyle że jakieś dwa lata temu do tej listy miało dojść jakieś 5 pozycji, które były już przez redakcję wybrane i czekały tylko na wrzucenie na stronę.

Isentor:

--- Cytat: Serail w 29 Lipiec 2010, 21:17:52 ---Powiedziała osoba, która już drugi rok przygotowuje czwarty numer biuletynu?

--- Koniec cytatu ---
Nie jestem odpowiedzialny za biuletyn. Sprawuje pieczę nad innymi projektami. Także nie trafiona uwaga miśku. :tuli:

--- Cytat: Serail w 29 Lipiec 2010, 21:17:52 ---Jak najbardziej, tyle że jakieś dwa lata temu do tej listy miało dojść jakieś 5 pozycji, które były już przez redakcję wybrane i czekały tylko na wrzucenie na stronę.

--- Koniec cytatu ---
Zostały wrzucone. Nie ma ich. Powiem tyle. Technik z gramu wczytywał raz backup baz po awarii dysku. Pewnie dlatego zniknęły. Możesz przysłużyć się ludzkości i wskazać mi ów opowiadania.

Devristus Morii:

--- Cytat: Serail w 29 Lipiec 2010, 21:17:52 ---Powiedziała osoba, która już drugi rok przygotowuje czwarty numer biuletynu?

--- Koniec cytatu ---

Ja sprawuję pieczę nad biuletynem od jakiegoś półrocza, ale bez aktywnej redakcji nie można nic zrobić,a sam artykułów nie będę pisać przecie, więc po co te dogryzy?

Robben:

--- Cytat: Devristus w 30 Lipiec 2010, 03:12:26 ---Ja sprawuję pieczę nad biuletynem od jakiegoś półrocza, ale bez aktywnej redakcji nie można nic zrobić,a sam artykułów nie będę pisać przecie, więc po co te dogryzy?

--- Koniec cytatu ---
Tak samo jak Ty nie chciałeś mi pomóc pisać news'ów, tak samo inni nie chcą ci pomagać.  &lt;_&lt;

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej