Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Wyjście z zamku
kronos1194:
Znów nie wiem czy dobrze wybrałem dział ale wydaje mi się, że tak.
Witam! Mam takie pytanie do was, które z pewnością przyda mi się później podczas gry w G2NK... Czy da się uciec/wyjść z zamku (po wpuszczeniu orków do zamku) tak by uniknąć całkowicie walki i by wyjść inną drogą niż przez bramę czy też przez tego tarana co to się wchodzi przez niego do zamku... Wydaje mi się, że strasznie pokręciłem :P ale mam nadzieje, że ktoś to zrozumie :D
Pozdrawiam
PS: Propozycje wyjścia z zamku chciałbym by były odpowiednie do życia postaci - to znaczy by nie było, że można skoczyć z wierzy - bo bez kodów to się zabijemy ;)
Gunses:
A próbowałeś runami teleportacjami? Jedna chyba prowadzi do starej wieży Xardasa z tego co pamiętam, może ona Ci pomoże.
Inna droga niż brama czy taran... Chyba tylko za pomocą magii.
Elrond Ñoldor:
Najlepszy sposób jest tak jak powiedział Gucio - runą teleportacji. Dodam że najlepiej jest odnaleźć runę teleportacji która doprowadzi nas prawie do placu wymian. Otóż gdy wyjdziemy z szybu kopalni widzimy kładkę. Idziemy po niej (walczymy z dwiema polnymi bestiami) i tam na jednej beczce jest runa.
kronos1194:
Cholera ale ze mnie bałwan :D Tak wiem, że na samej górze wierzy jest runa i, że przy placu wymian jest ale zapomniałem dodać, że zero magii :P Jakieś inne propozycje?
Elrond Ñoldor:
Jeśli nie chcesz uciekać przez bramę, taran albo za pomocą magii to z zamku poprostu nie uciekniesz. Proste.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej