Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Gothic prawdziwa historia - opinie

(1/3) > >>

NoLive:
Jestem ciekaw co sadzicie o parodi Gothica ktore mozna znalezc na you tube czekam na wasze opinnie te dobre jak i zle :lol:

Werewolf16:
Dla mnie słabe, ale to kwestia gustu, bo ja ogolnie nie lubie parodii. Zresztą, żart i słowa użyte w tym filmie do mnie nie przemawiają, czuję wrecz odraze do tego filmu, bo dla mnie nic tam nie jest smieszne, a nawet jest tragiczne.

Robben:

--- Cytat: NoLive w 24 Luty 2010, 20:33:49 ---Jestem ciekaw co sadzicie o parodi Gothica ktore mozna znalezc na you tube czekam na wasze opinnie te dobre jak i zle :lol:

--- Koniec cytatu ---
A ty co o nich sądzisz?

ÂŻarty z użyciem ivony są już oklepane, jak cholera, ale jeśli chodzi o te filmiki, to jest to jedna z lepszych parodii z użyciem tego syntetyzatora. ;] Co prawda nie śmieszy mnie to już, bo mi się znudziło, ale przyznaję, że jest to dosyć dobra przeróbka. Chociaż twórca oczywiście nie napracował się nad tymi filmikami zbyt wiele, bo miał wszystko gotowe, więc wystarczyło wymyślić tylko teksty. :P

Lobart:
Jak dla mnie to jeden z lepszych filmików o Gothic'u. Natomiast mam inne zdanie co do żartów zawartych weń. Ogólnie - jest ok :P

NoLive:
Ja osobiscie sadze ,iz tylko niektore teksty sa fajne ,wiekszosc jest glupich i bezsensownych

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej