Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Oczekiwany bardzo dlugo
Maliniak:
Witam ostatnio czytałem rożne czasopisma z grami i po zobaczeniu kiedy ma wyjść gra podawano koniec października bądź listopada. A gry dalej jak i nie było tak i nie ma . Czym możecie mi powiedzieć kiedy ma być w sprzedaży gothic IV ponieważ nie moge sie doczekać kiedy w nią zagram <_<
Ainur:
--- Cytat: Maliniak w 14 Grudzień 2009, 19:07:21 ---Witam ostatnio czytałem rożne czasopisma z grami i po zobaczeniu kiedy ma wyjść gra podawano koniec października bądź listopada. A gry dalej jak i nie było tak i nie ma . Czym możecie mi powiedzieć kiedy ma być w sprzedaży gothic IV ponieważ nie moge sie doczekać kiedy w nią zagram <_<
--- Koniec cytatu ---
Gra ma wyjść w przyszłym roku. W lutym. Ale w Polsce nie wiadomo jeszcze. Zapewne w lutym, ale z dniami różnie bywa.
Maliniak:
Kurcze czyli jednak przełożyli ach !!!
Ainur:
--- Cytat: Maliniak w 14 Grudzień 2009, 19:18:47 ---Kurcze czyli jednak przełożyli ach !!!
--- Koniec cytatu ---
Nie przełożyli, bo wszędzie jest że w lutym. Więc nie wiem gdzie zobaczyłeś że w październiku bądź w listopadzie ma wyjść. ;p
Lobart:
Jutro ostatni dzień lutego...czy ktoś wie jaka jest prawdopodobna data premiery?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej