Tawerna Gothic > Serwis

Czego brakuje, w "Tawernie Gothic"?

<< < (18/69) > >>

Hadriel:
Cóż ja wybrałem innych rzeczy bo chciałbym coś wam przekazać. Mój własny pomysł a mianowicie gildie na forum. Moglibyśmy zrobić taką grę rpg na forum opierające się na gothicu.

Co wy na to ??

(aha nie podaje teraz konkretów bo nie wiem czy to się przyjmie)

Crisis:
ÂŁo ja! xD Hadriel, zapraszam na sam dół do działu Ziemie Marantu. ;] Co tam jest? O tak! Forumowy system RPG!
[a href=\"http://gothic.gram.pl/forum/Ziemie-Marantu-f39.html\" target=\"_blank\"]http://gothic.gram.pl/forum/Ziemie-Marantu-f39.html[/a]
Za mało się rozglądałeś. ;d

Teraz tylko proszę o jedno, proszę nie wspominać już o Shoutboxie.

Pozdrawiam, Crisis.

(nie)bezimienny:

--- Cytuj ---Moglibyśmy zrobić taką grę rpg na forum opierające się na gothicu.
--- Koniec cytatu ---

Nie no, rozwaliłeś mnie. Przecież na forum jest wspaniała gra RPG o nazwie Marant. Zanim coś napiszesz pomyśl czy takie coś już jest ;f.

EDIT; Crisis, sry, nie zauważyłem twojego posta (byłem w trakcie pisania swojego).

Katrina:
chciałam zauważyć, że w Gothic 2 jak jakimś cudem dociagniemy manę do dwustu przed wypłynięciem do irdorath to pyrokar uczy nas mana do nieokreślonej jej ilości. Rzadko się to może zdarzyć ale zapalonym graczom na pewno się przyda. I jeszcze jedno. Gdzie w Gothic 1 można znaleźć te przeklęte duże magiczne ostrze na smoki?  przepraszam że tak z choinki się urwałam, ale pytaliście co brakuje to wam mówię

Isentor:

--- Cytat: Katrina ---chciałam zauważyć, że w Gothic 2 jak jakimś cudem dociagniemy manę do dwustu przed wypłynięciem do irdorath to pyrokar uczy nas mana do nieokreślonej jej ilości.
--- Koniec cytatu ---
Do 400, nie zaś do nieskończoności.

--- Cytat: Katrina ---I jeszcze jedno. Gdzie w Gothic 1 można znaleźć te przeklęte duże magiczne ostrze na smoki?  przepraszam że tak z choinki się urwałam, ale pytaliście co brakuje to wam mówię
--- Koniec cytatu ---
W g1 nie ma takiej broni. A poza tym jak twoje pytania mają się do tematu?

--- Cytuj ---Czego brakuje, w "Tawernie Gothic"?
--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej