Tawerna Gothic > Serwis

Czego brakuje, w "Tawernie Gothic"?

<< < (13/69) > >>

Casano:

--- Cytuj ---Casano nie wiem czy wiesz co obecnie dzieje się na tawernie ale dla twojej jak i innych informacji. Dział download/pliki jest obecnie wyłączony ze względu na modernizacje
--- Koniec cytatu ---

W takim razie przepraszam, jednak chodziło mi bardziej o wytłumaczenie tego, że userzy nie znają "downloadu" na forum, ale na stronie.

Ps. isentor odezwij się do mnie na gg

XFire:
myślę że przydała by się nowa skórka na przykład do każdej części ja daje propozycję aby dodać takie skórki ( (Obecna TG Skin)----Othchłań Gothic I------Tajemnice Gothica 2-----Rycerze Gothic3

Isentor:

--- Cytat: Jowood Productions ---myślę że przydała by się nowa skórka na przykład do każdej części ja daje propozycję aby dodać takie skórki ( (Obecna TG Skin)----Othchłań Gothic I------Tajemnice Gothica 2-----Rycerze Gothic3
--- Koniec cytatu ---
A co każda z nich według ciebie powinna przedstawiać?

XFire:
:D Dobre pytanie no nie wiem ty coś wymyśl to ty przecież jesteś adminem mam pomysł do Noc Kruka takie niebieskie tło iii na górze napis The Night of Raven (czy jakoś tam ) reszte TY wymyśl

Tidus:
Sugestia, to, że IsentoR jest administratorem nie oznacza, że będzie spełniał twoje zachcianki... skoro ty chcesz zmian to wypadało by, byś przedstawił nam szerszą wizję jak to wg Ciebie mogłoby wyglądać. ( aż strach wiedzieć xD )

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej